tiistai 13. kesäkuuta 2017

Ollako vai eikö olla


"Pomo" on hankkinut taas jostain ihottumaa ja kutinaa itselleen. Se on käynyt kuntoilemassa kuntosalilla ja uimahallilla, mutta eihän se tuollaisena voi, joten taitaa olla lähinnä kotipäivä tänään.


Kasvimaalla oltiin silloin, kun ei vielä satanut.


Minä vartioin ohikulkuliikennettä.


Jotain onnettomia avomaankurkkuja "pomo" istutti. Veikkaan, että eilinen rankkasade huuhteli nuo rääpäleet tiehensä. 


Sen verran minäkin olin istutushommissa mukana, että vähän turkki likaantui.


Parvekkeella odottaa kurpitsantaimia palstalle pääsyä. Jonkun pitäisi vain ensin tehdä sinne rikkaruohovapaata kasvualustaa. Ehkä taas jonain päivänä päästään hommiin.


Olin myös kauniilla ilmalla halattavana.


Tykkään olla mummoilemassa


vaikka en karkkia saakaan. 


"Pomo" luki itsellensä iltasadun, kun mummotettavat eivät halunneet tätä luettavan ja "pomoa" kiinnosti.  Kuulemma hyvä kirja.


"Pomo" kävi myös kissataloudessa katsomassa kissafilmin.


Minä en siitä innostunut. Saisi pysytellä koirissa. 


Taivaalle on tuijoteltu, kun oli ilmailunäytöksiä,


kuutamoa,


auringonlaskua,


pilviä


ja sadetta.  Satanut on välillä ihan kiitettävästi.

Posti tuli äsken. Tuli ilmoitus, että postinjakajalta on varastettu eilen mm. meidän rapun postit. Minulle tuskin on mitään ollut tulossa, mutta jäin miettimään, mitä tapahtuu, jos esim. joku lasku jää tulematta. Pitääkö myöhästymismaksu maksaa? Ja jokuhan on voinut menettää hyvinkin tärkeää postia vaikka ilmoituksen leikkausajasta. Mitä iloa joku saa moisesta?

5 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Palvelijatar juuri maksoi laskun, jossa oli myöhästymismaksu. Ikinä ei sellaista laskua oltu saatu. Posti on nykyisin arvaamaton, postia menee vääriin osoitteisiin, sitä katoaa ja se myöhästelee. Kyllä ennen oli kaikki paremmin.
Pomolle paranemista kutinoista ja kitkemisintoa :)

pirjoanneli kirjoitti...

Posti on kyllä nykyisin jotain aivan muuta kuin ennen, jolloin kotiin tuli täysin vaillinaisin tiedoin lähetettyjä kirjeitä, Silloin Postille oli kunnia-asia löytää oikea vastaanottaja. Nyt minulle on tullut kolme virallisennäköistä kirjettä entiselle asukkaalle. Kahdesti palautin ne postinjakajalle, kun satuin näkemään. Sanoin, että henkilö ei asu täällä, enkä tiedä, missä asuu. Kolmannen kerran kirje tuli lapun kanssa. Lapussa luki, että Posti jakaa lähetykset siihen osoitteeseen, mikä kirjeessä lukee. Jos vastaanottaja ei asu osoitteessa, on käytävä palauttamassa lähetys mieluiten Postiin ja kirjoitettava mukaan selitys, ettei vastaanottajaa ole tavattu.

Pirjoriitta Lind kirjoitti...

Herttinen sentään! Kas kun eivät vaadi meitä selvittämään missä se oikea vastaanottoja asuu, ja viemään postin sitten sinne! Johan me tehdään pankkiasiat itse ja maksetaan siitä, että saadaan tehdä pankkivirkilijan työt. Oi aikoja oi tapoja!!!

Mimmi kirjoitti...

Kovin olet tiukkailmeinen. :) Onhan ne kissatkin ihan hauskoja.

pirjoanneli kirjoitti...

Posti elää omaa elämäänsä.
Kissat iskevät kynnet nenään.