torstai 11. elokuuta 2016

Eput rautaa


Sanoi "pomo" kun kävi viime viikonloppuna Tampereella Eppujen 40-vuotis konsertissa. Oli kuulemma kivaa. Oli minullakin kivaa. Olin Jawan luona.


On tässä ollut muutakin kivaa, kun tyttöjen luona olen ollut Enni aloitti tänään koulun


ja Elle juhli nelivuotissynttäreitään viikonloppuna.


Ne olikin vauhdikkaat, ohjelmantäyteiset juhlat.


Mutta ei elämä ole pelkkää juhlaa,


Kasvimaalla on käyty.


"Pomo" on piilottanut karviaiset rikkakasvien joukkoon, mutta löysinhän minä ne, kun kunnolla etsin.


Karviaisten poimiminen on haastavaa piikkien takia, mutta minä tykkään haasteista.


Käytiin tänäänkin vähän raivaamassa heinikkoa pois


mutta jäi sitä huomiseksikin. Tänään "pomo" on siivonnut marjoja, pakastanut ja miettinyt, mitä tekee lopuille. Henu haki autolla muutaman laatikon kaupasta. "Pomo" innostui tilaamaan reippaasti, joten huomenna varmaan keitellään hilloja ja leivotaan merjapiirakoita. Ja ensi kesäksi kuulemma hankitaan toinen pikkupakastin, jotta "pomo" voi toteuttaa hamsteriluontoaan.


Kaikki tämä raataminen on tietenkin väsyttänyt minua.


Onneksi osaan ottaa rennosti


ja vieläkin rennommin


vaikka joskus on pakko sisustaa.


Päätän raportin perinteiseen taivaskuvaan ja yritän saada "pomon" pitämään paremmin tätä blogia ajan tasalla. 

4 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Kauniisti ovat tytöt kasvaneet. Niin se aika kuluu. Palvelijatar ei oikein tykkää ajatuksesta, että vuodet vierii vauhdilla. Sanoo määränpään tulevan liian pian vastaan. Minä en moisia mieti, jokainen päivä on ilo ja elämä on kivaa!
Ahkerana Pomo siellä hääräilee marjojen yms kanssa. Meillä vain haahuillaan ja raahustetaan vakiolenkkejä verkkaiseen tahtiin. Kylläkin myös minun takiani. Olen maastontutkija enkä retkeilijä.
Sulla on Mûmak hieno petipaikka!

Mûmak kirjoitti...

"Pomo" tykkää, kun vuodet juoksee. Se ei hahmota, että joskus on edessä loppu, tai se ajattelee, että kokemus kait sekin on. Mutta ei se mitenkään ahkera ole. Laiskottelee enimmäkseen. Yrittää täällä hämätä.

Ragnar kirjoitti...

Mamman mielestä sinä näytät kovasti hyvinvoivalta. Vertaa kuulemma minua sinuun. Minä olen laiheliini, liian laiha. Luut kuulemma paistaa. Minusta olisi kovin kiva taas sinua tavata. Mamma ei voinut palata siihen ulkoiluun pomosi kanssa, koska minulla alkoi masu vaivata. Ei ollenkaan kivaa. Nyt olen jollakin kummallisella toipiasajalla - en edes naapuruston koirille saa vastata pihalla. Kovin ahkerasti se sinun pomosi myös jaksaa kuvata.

Mûmak kirjoitti...

Onneksi olet jo paranemaan päin.