torstai 4. elokuuta 2016

Outo yökukkuja


Yleensähän "pomo" nukkuu yönsä enemmän tai vähemmän hyvin. Nyt viime yö oli aivan tavaton. Ei siinä mitään, että nukkumaanmeno myöhästyi, eikä siinäkään mitään, että "pomo" räpläsi kännyköitään (sai uuden synttärilahjaksi eilen ja on siitä tietenkin hermostunut) vielä sängyssä ties miten pitkään. Näitä sattuu. Mutta sitten "pomo" heräili puolen tunnin tai vartin välein, laittoi valot, yritti lukea tai pelata uudella kännyllä sudokua, joka oli aivan erilainen kuin mihin se on tottunut, sammutti valot, nukahti, heräsi... Ja tätä jatkui koko yön. Seitsemältä se sitten luovutti ja on nyt ihan tööt. Sen piti mennä kuntosalille, mutta hyvä, jos tuosta kauppaan kykenee. Iltapäivällä se tapaa opiskelukaverinsa, sellaisen jota ei ole pariin vuoteen nähnyt, vaikka samassa kaupungissa asuvat ja naamakirjassa kuulumisia vaihtavat. Totesi, että kiva tässä uupumusasteessa sinne mennä. Ja yhdeksältä on vielä hieronta, joka eiliseltä peruuntui. Mutta siinä hierontapöydällä "pomo" usein muutenkin kuorsaa. Se on kuulemma rentouttavaa.

Minä sain eilen usealta pikkuprinsessalta silityksiä. Se oli kivaa. Muutenkin on mukava olla "pomon" kanssa mummoilemassa vaikka se vähän uuvuttaakin, kun on oltava koko ajan varuillaan, ettei "pomo" lähde pois ja unohda ottaa minut mukaansa. Ennistä on muuten tullut aika näppärä neuloja.


"Pomo" sai eilen myös elämänsä ekan värityskirjan. Tai niin se ainakin väittää, ettei hänellä ollut lapsena moisia. Muistaneeko niin vanhoja juttuja. Tuosta se kuitenkin kovasti tykkää ja aikoo väritellä sitä hissukseen.

5 kommenttia:

Ragnar kirjoitti...

Voi kun minä olen vähän kateellinen, kun pääset kyläilemään prinsessojen luona!

Mûmak kirjoitti...

Sinun pitää tulla joskus mukaan, kun minäkin menen, Tytöt varmaan tykkäis.

Ragnar kirjoitti...

Voi sehän se vasta olisi lystikästä! Harmittaa, kun tuo mun mamma on kamalan ihmispelkoinen.

Mûmak kirjoitti...

Jätetään mamma ulos ;)

Ragnar kirjoitti...

Se kuulostaa hyvältä!