sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Koiratta

Remontti saa aikaan ihme juttuja. Eilen jäin suustani kiinni naapurin kanssa tuolla pihalla. Minähän en siis hengaile naapureiden kanssa. Tervehdin tietysti ja joskus sanon jonkun säälauseen. Mutta en jää seisoskelemaan ja lörpöttelemään. Eilen jäin. Ja sain kuulla, että naapurin parvekkeen ovi ja ikkunat on huomenna vuorossa. 


Laitoin sitten aamulenkin jälkeen Mûmakin Jawan luo, koska huomenna on hirveä meteli meiulläkin ja minun on kuitenkin mentävä habla español.


Ja siinä sitten samalla laitoin tätä omaakin kämppää remonttikuntoon, kun parit minun ikkunat on samalla tasolla, että voipi olla, että minullakin joskus niitä ikkunoita. Nyt on avaraa ja valoisaa olkkarissa. Mitenkähän käy, kun on sekä makkari, että olkkari saatava avariksi.

2 kommenttia:

Párekin Palvelijatar kirjoitti...

Rempat ovat työläitä, vaikka itse niitä ei tekisikään. Aina on siirreltävä tavaroita ja kalusteita työmiesten tieltä. Mutta kun kaikki on tehty fiilis on mahtava. Toivotaan että tulevat tekemään hommat teillekin huomenna, että pääsette taas normaaliin järjestykseen.

pirjoanneli kirjoitti...

Huomenna kuulemma tulevat tekemään eka osion ;)