lauantai 13. kesäkuuta 2015

Onkohan se kesä nyt...


Lämmintä ainakin oli tänään vaikka melkoisen paljon sisätiloissa oltiin. "Pomo" tuskailee sen Espanjan kanssa. Antti kyllä ehdotti, että voisi mennä ulos lukemaan, niin tuntuisi enemmän Espanjalta.


No, sisällä meillä ei ehkä ole kovin hehkeä fiilis, vaikka tuo ikkuna on jo vaihdettu. Odotetaan, että olkkarin toinenkin ikkuna ja parvekkeen ovi vaihdetaan ennen kuin kaivetaan kirjahylly taas esiin.


Keittiönkin ikkuna on vaihdettu, mutta eipä sitäkään kannata vielä siivota. 


Remonttipäivänä olin "pomon" kurssin ajan Ennin ja Ellen luona, mutta muuten olen vain kotoillut.


"Pomo" kävi ilman minua Hyvinkäällä. Siellä sisämaassa pihlajatkin kukkivat täysillä. Pihlajahan on "pomon" lemppari. Sen kukat tuo kesän tullessaan ja marjat syksyn. Syksy on yksi "pomon" lemppari vuodenaika. Muita on kesä, talvi ja kevät.


Nyt on remonttiteline jo siirretty tuohon parvekkeen puolelle. "Pomo" toivoo, että ennen juhannusta tulisi uudet ikkunat. Meidän talitintit toivoo, että teline olisi tuossa vielä pitkään. Ne käyttää sitä viedessään ruokaa poikasilleen. Se on hyvä tähystyspaikka petojen ja ihmisten - eli siis minun ja "pomon" - varalle.


Toin Pingunkin katsomaan, että kyllä tämäkin remontti on joskus ohi ja päästään peruselämään - aikanaan.

2 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Me ollaan tinttien puolella; ei liikoja kiireitä purkaa suojamuureja. Aikamoista häslinkiä teillä näyttää olevan rempan ansiosta. Me täälllä ollaan edelleen epätietoisia miten, mitä ja milloin täällä tullaan tekemään ns pakkollisen putkirempan/talojen alasajon suhteen. Jos tätä epätietoisuutta jatkuu esim vielä neljä vuotta, tervetuloa tapaamaan Palvelijatarta hermoparantolaan. Olis kivaa, jos minulle löytyisi kiva sijaiskoti. . .

Mûmak kirjoitti...

Tervetuloa vain meille, jos näin käy. Tintit ainakin on meillä voimissaan.