perjantai 5. kesäkuuta 2015

Muuttojuttuja

Ei me mihinkään muuteta, mutta Martta muuttaa uuteen kotiin ja me oltiin vähän pakkailemassa.


Martta innostui herkkuluustaan, kun minä tulin paikalle.


Minä tietenkin innostuin Martasta, onhan se hieno tyttö.


Martalla oli parvekekin, jossa kävin haukkumassa ohikulkijoita. Eka kerroksen parveke on minusta kuin olisi ihan vain pihalla. Martta kuunteli hiukan hämmästyneenä mielipiteitäni..


Martalla on hienoja pehmoja, joita se korjaili sisälle, etten minä tuhoaisi niitä. Ei minua pehmolelut kiinnostanut, kun oli tuollainen iso ruskea pehmokin paikalla.

Oli mukavaa nähdä Marttaa, mutta muuten oli huono matkustuspäivä. Ahdisti kaikki oudot lattiapinnat. En oikein uskaltanut liikkua missään. Kotimatka sujui vähän paremmin, kun "pomo" osti matkanamuja ja syyti niitä minuun koko ajan. Ja matkalla törmättiin peräti kahteen ihmiseen, jotka tunnistivat lunnikoiran.

Kotona sitten vain samaa kuin aina eli "pomo" epätoivoisesti on oppimatta espanjaa ja minä lepäilen. Eikä remontista kuulu mitään eli eipä taida maanantainakaan tulla uusia ikkunoita.

Yritettiin käydä iltalenkillä, mutta matontamppaajapiruja oli laumoittain ulkona. Ei siis käyty lenkillä. Kokeillaan myöhemmin uudestaan.

2 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Oho, olipa sulla muhkea mimmi seurana! Ei ihme ettei pehmot sua kiinnostaneet. Mullakin on tiettyjen lattioiden kanssa tekeminen, kuten esim Itiksessä.
Teillä ei etene ikkunaremppa ja meillä junnaa television huoltoon saaminen. Odottelu ei ole Palvelijattaren vahvin puoli, ja niinpä se päästelikin mielipiteitään estoitta puhelimeen. Langan toisessa päässä oli nauhuri, joten minä voin vain toivoa ettei kukaan Gigantin henkilökunnasta tunnista meitä lenkeillä. . .
Letkeää lauantaita ja sujuvaa sunnuntaita teille!

Mûmak kirjoitti...

Onneksi meillä tuo "pomo" on hyvä odottamaan. Maanantaina on naapurissa parvekeoven ja ikkunan vaihto, joten minä ehkä joudun evakkoon. Ja ehkä meilläkin joskus jotain tapahtuu.