tiistai 12. huhtikuuta 2016

Kasvimaakausi aloitettu vihdoinkin


Naapuripalstalla on uusi poikapuudeli. Käytiin moikkaamassa. Vaikutti ihan ok kamulta. Haukkui kyllä kaikkia ja kaikkea koko ajan. Minä olinkin sitten ihan hiljaa, kun minulle vähempikin metelöinti riittää.


Kimalainenkin oli ihan hiljaa. Ei olisi edes huomattu, ellei "pomo" olisi halunnut ottaa kuvia palstan ainoista kukista.


Ihan oli tyyppi kohmeessa. Hitaasti käveli, kun tipahti kukasta maahan. Ei paljon lennellyt. Mutta siitä se lähtee.


Ja tästä lähtee meidänkin kesäkausi. Viime syksynä ei tehty mitään, joten nyt aloitetaan taas kerran melkein alusta. Saa nähdä riittääkö into. Nyt ainakin "pomo" on ihan lamaantunut. Sai tunti sitten tiedon, että potkuja ei tullut. Nyt se yrittää epätoivoisesti uskoa, että tämä kuukausien stressi on ohi.

7 kommenttia:

Anita kirjoitti...

Hienoa, että saat olla normieläkeikään asti 😁

Anita kirjoitti...

Hienoa, että saat olla normieläkeikään asti 😁

Párek kirjoitti...

Jippii ja rutosti onnea Pomon virassajatkamiseen! Palvelijatar sanoo kaiken aikaa uskoneensa, että kyllä se laitos tajuaa pitää kiinni työteliäistä jäsenistään. Muutamista muista laitoksista ei voi sanoa samaa.
Jahas, sielläkö ne ihanat ja mehukkaat raparperit taas kasvaa? Muistellaan rakkaudella niitä, jotka saatiin teiltä joku vuosi sitten. Niin, ja Palvelijatar muistaa omaa keskikoista mustaa ihanaa puudeliaan Garoa, joka oli über sosiaalinen ja puhelias. Kumma, ettei Se minun puheliaisuuttani yhtään kuitenkaan arvosta. Aika kultaa muistot tässäkin asiassa.
Upeat kuvat pelottavasta pörriäisestä. Mahtavaa loppuviikkoa teille.

pirjoanneli kirjoitti...

Olen tyytyväinen :)

Mûmak kirjoitti...

Raparperit ovat käytössänne kunhan vähän aikaa kuluu. Niitä riittää.

Ragnar kirjoitti...

Tuollaiset raidalliset surisijat ovat kivoja. Yritän saada niitä kiinni, kun mamman silmä välttää. Jos mamma näkee, se kielletään.

Mûmak kirjoitti...

Ehkä kannattaa tässä asiassa uskoa mammaa.