lauantai 2. huhtikuuta 2016

Koirapuistoilua pitkästä aikaa


Kun "pomolla" jalka kipeänä, lenkit on surkeita. Hyvä puoli on se, että sitä rupeaa välillä ssäälittämään ja pääsen koirapuistoon.


Puistossa oli muitakin,


oli vaaleaa ja tummaa.


Ne oli tyttöjä


mutta ei niistä hirveästi iloa ollut.


Poseerasivat kyllä sujuvasti "pomolle" vaikka valaitusolosuhteet eivät olleet hyvät. Varjot sen sijaan esiintyivät edukseen..


Vaaleaa kaunotarta "pomon" kamera kiinnosti kovasti.


Mutta vielä enemmän olisi innostanut pallo, jos se olisi löytynyt tuolta laatikosta. Ei löytynyt,


joten poseeraaminen oli vaihtoehtona.


Ja tietenkin tumma myös halusi vielä kuvaan.


Oli siellä paljon muitakin, kymmenisen koiraa parhaimmillaan, mutta "pomolla" oli fiilis, etteivät kaikki tykänneet kuvaamisesta, joten paljon ei enää kuvia otettu. Tässä on vain niin hyvät varjot, että pakko oli ottaa mukaan.


Yksinhän minä muutenkin aika paljon siellä oleilin


ja ihan ilolla lähdin kotiin. Oli mukavaa olla koirapuistossa kauniilla ilmalla, mutta liika on liikaa.

4 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Kivaahan se, että pääsit tyttöjä tapaamaan, vaikka tosi kurjaa Pomolle tuo kävelykielto. Nuo kuvat on kivoja ja varjot vallan upeita.
Tänään sataa vettä, mutta yritetään ajatella sen mukavasti vauhdittavan kevään edistymistä. Valoa on tunnelin päässä, ja Pomon kävelykieltokin loppuu ajallaan.

Mûmak kirjoitti...

Juu, kesä tulee, kävely sujuu ja elämä hymyilee. "Pomo" odottelee nyt seuraavat kymmenen päivää mahdollista irtisanomista, joten kivaa on tiedoss.

Párek ja Palvelijatar kirjoitti...

Sano Pomolle, että kun yksi ovi sulkeutuu, pari uutta avautuu. Palvelijattaren ex-työkaveri (59v) on juuri siirtynyt ansiosidonnaiselle pidettyään ensin kertyneet lomat pois. Metlasta tuli vainaa ja se muuttui Luke:ksi ja sitten alkoi irtisanomiset. Ensijärkytyksestä toivuttuaan hän on huomannut, että ei mitään niin huonoa etteikö jotain kivaakin. Ärsyttävää on vain se "työtön, työtön.." lomakkeen lähettely kunnes saavuttaa eläkeiän.

pirjoanneli kirjoitti...

Ei tämä työn loppuminen muuten ole mikään katastrofi, mutta ärsyttää, jos irtisanotaan puolitoista kuukautta ennen kuin henkilökohtainen eläkeikä alkaa. Se nimittäin vähentää eläkettä n. 200 euroa eli 10 % joka kuukausi. Vaikka se voi jostakusta olla pieni euromäärä, niin minulle se on kyllä monen viikon ruokarahat. Mutta tottahan sitä pärjää sillä, mitä saa.