sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Ekan joulukalenterin luukku avattu


Jawa kävi meillä. Tulee taas ensi viikonloppuna uudestaan.


Me on katseltu taas taivaita. On me lenkkeiltykin, mutta ei "pomo" nykyisin kuvaa. Sen pitäisi saada joku pieni taskukamera, jotta innostuis taas kuvaamisesta. Nyt se kuvaa vain noita taivaita


aamulla


päivällä


ja illalla.


Tuo otsikko taas viittaa ajankuluun. "Pomo" sai lahjaksi joulukalenterin, jonka ekan luukun sai avata tänään. Ja kohta saa alkaa availla kaikkia muitakin. Joulu ryntää vauhdilla päälle, mutta otetaan iisisti.

9 kommenttia:

Jawa kirjoitti...

Ihminen sanoi, ettei vielä ole joulukuu. Kuulemma joulukalenterit avataan vasta joulukuussa :-|

Ragnar kirjoitti...

Minäkin haluan oman Jawan.

Párek kirjoitti...

Meidän kalenterissa oli ensimmäinen luukku avattavissa ensimmäisenä adventtina. Se kalenteri tipahti postiluukusta. Vaikuttaa aika tylsältä.
Pomon pitää kirjoittaa joulupukille siitä kamerasta. On se varmaan tarpeeksi kiltti ollut, että lahjoja saa. Palvelijatar ei saa yhtään lahjaa, kun sillä on tänäkin vuonna sellainen sopimus joulupukin apulaisten kanssa, että ei lahjoja muille kuin Ebballe ja minulle.

Mûmak kirjoitti...

Partiolaiset on hätäisiä. Niiden kalenteri alkaa etuajassa.

Mûmak kirjoitti...

Jawoja on valitettavasti vain tuo yksi. Pitäiskö sun lainata sitä.

Mûmak kirjoitti...

Teilläkin on siis joku hätäinen kalenteri.
"Pomoa" säälittää, jos Palvelijatar ei saa lahjoja. "Pomosta" lahjat on niiin kivoja.

Párek kirjoitti...

Kerro Pomolle, että Palvelijatar keksii aina keinon miten itseään hellii jouluna. Oli sillä kyllä totuttelemista kun oli eka lahjaton joulu, mutta pian Se sellaisiin jouluihin tottui.

Ragnar kirjoitti...

Luulen, ettei Jawa pitäisi minusta. En ymmärrä, miksi minusta ei pidetä.

Jawa kirjoitti...

Minähän pidän kaikista. Paitsi isoista nuorista pojista, ne eivät aina tiedä että minä olen isoin ja vahvin. Mutta pikkukoirat ovat kivoja. Ja vanhat koirat. Ja tyttökoirat. Pienet pennut ovat vähän väsyttäviä, mutta ihminen sanoo että niiden pitää antaa purra poskia niin sitten niiden pitää antaa purra.

Ja sitten on sellaisia pieniä pitkähäntäsiä ja pyöreäkorvaisia koiria, jotka eivät haise koiralta. Ne ovat varmaan kivoja, mutta ihmiset eivät anna minun käydä katsomassa sellaisia. Ja pikkukoirien ihmiset ovat jostain syystä usein sitä mieltä, että minä olen kovin pelottava. Outoja nuo ihmiset.