lauantai 12. marraskuuta 2016

Oikea kunnon talvi


Eilen aamulla pakkasta oli peräti - 14. Ja luntakin on mukavasti. Minua ei palele, kun pysytään liikkeessä, mutta paikallaan en tykkää seisoskella.


Parvekkeellakin on lumikerros, mutta käyn toki välillä toteamassa, miltä näyttää.


"Pomo" tietenkin käy noita taivaitansa aina kuvaamassa. Luulisi, että ne on jo kuvattu, mutta mikään ei tunnu riittävän.


Aina on uudennäköisiä pilviä,


kirkkaita värejä  


ja auringon lasku on siirtynyt  pari senttiä  eri kohtaan


Eilen oli aurinkoinen päivä, eikä me paljon kuvailtu muuta kuin aamulla ja illalla. Tänään on taivas pilvinen. Tällaista oli tänään puolen päivän aikaan.

4 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Jestas miten kauas teiltä näkee! Tuo viimeinen kuva on mahtava. Ei mikään ihme, että Pomo kuvaa taivaita sieltä korkeuksista.
Tänään alkaa jo lauhtua ja kaipa ne kurakelit sitten on edessä kuitenkin. Ehtipä tuo Palvelijatar kuitenkin yhtenä iltana vetäistä kunnolla ketoon, ja tietenkin se kipeä ranne jäi sen lonkan alle... mutta mitään ei murtunut, kun Sillä on turvana ihrakerros ;)

Mûmak kirjoitti...

Toivottavasti Palvelijatar on jo toipunut. Kura ainakin on saapunut.

Ragnar kirjoitti...

Minä tykkään enemmän kurasta kuin kylmästä. Ja kun tuota massuparkaakin palelee koko ajan. Sohvannurkka on hyvä. Ulkona voi käydä äkkiä tarpeilla ja sitten takaisin sisälle. Minä kyllä niin haluaisin, että olisi lämmintä. Siinä mielessä olen erilainen kuin mamma.

Mûmak kirjoitti...

Sinun pitäisi ehkä pukea paljon päälle, jotta tarkenet olla ulkona. Lenkkeily varmaan auttaisi toipumiseenkin.