sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Kännykuvausta


"Pomo" antoi eilen periksi ja rupesi ottamaan kuvia kännykällä, kun ei ole taskuun sopivaa kameraa eikä isoa jaksa kannella mukana. 

 .
Saa nähdä, miten tuo kännykuvaus jatkossa sujuu. Näyttää olevan opettelemista, kun otteet ovat ihan erilaiset kuin kameralla. "Pomon" näpit ei aina näytä olevan ihan ajantasalla. Ja ilmeisesti känny on melkein liian iso taskuun. Meinaa pudota välillä.


Tänä aamuna uutuuden viehätys näköjään riitti ja kännykuvia tuli jokunen. Mittasuhteet ovat näissä aivan erilaisia, joten kuvistakin tulee uudenlaisia. Vaatii kuulemma totuttelua. Minulle on ihan sama.


Oltiin pitkällä lenkillä. Onneksi mentiin polkuja pitkin, joten sain juosta vapaana. Ja kyllä minä juoksinkin. Tanner vain tömisi, kun painalsin. Ehdittiin kotiin ennen lumisadetta, mutta kohta pitäisi lähteä hakemaan Jawalle poron luita metrikseltä. "Pomoa" ei yhtään huvittais lähteä tuonne pyryyn, mutta kait se on pakko.

2 kommenttia:

Ragnar kirjoitti...

Mammakin kuvaa paljon kännykällä. Se huutelee sille puhelimeen jotakin, että suut ja sitten tulee kuulemma kuvia. Hienoja kuvia se sinun pomosi on saanut kännykälläkin aikaiseksi! Mutta tuosta lumesta minä en kyllä pidä. Siinä palelee tassut.

Mûmak kirjoitti...

Lumessa pitää juosta, jotta kroppa pysyy lämpimänä. Silloin ei tassutkaan niin palele.