torstai 4. helmikuuta 2016

Taivas lyö taas tulta


On mukava, kun säistä pystytään aina puhumaan. Sen verran vaihtelevaa on. Nyt on taas kiva talvi. Hiukan uutta lunta, eikä pahemmin liukasta. Olisi mukavaa, jos "pomo" olisi aina kotona. Voitais lenkkeillä koko ajan. Nyt se kuvittelee, että hänen on tehtävä jotain muutakin kuin lenkitettävä minua. En ymmärrä, mitä se voisi olla. Minusta se vain katselee telkkaria ja leikkii lankakerillä. Nyt se on tosin taas keksinyt sen ifolorin. Pitää kuulemma tehdä Ennille synttärikirja. Onneksi se ei päässyt millekään matkalle. Ei tartte niitä matkakirjoja tehdä.


Olipas melkoista ilotulistusta taivaalla. Tai siis enhän minä niitä taivaita tuijottele, se on "pomo", joka niin tekee.  Minä katselin vähän kateellisena, miten kamut siellä lenkkeilee. "Pomo" kysyi haluaisinko minä kotiin toisen koiran. No, en tietenkään halua. Tämä on minun koti. Voisin minä kyllä ajoittain jotain narttua täällä pitää, mutta ei mitään vakiasukkaista, kiitos. Ei se "pomokaan" onneksi halua kahta koiraa.

6 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Ei meillä noin hienoa taivasta näkynyt. Korkealla asemisessa on puolensa. Me myyrätason asukit saadaan tyytyä kalpeaan aavistukseen tuollaisesta näystä.
Minä olisin kuulemma saanut kaverin tänne, jos palvelijatar olisi kymmenen vuotta nuorempi. Se harmittelee, ettei ottanut koiraa aikaisemmmin. Mutta silloinhan Sillä ei olisi minua, vaan joku toinen mäykky. Tultiin siihen tulokseen, että juuri näin ja nyt on hyvä.

Ragnar kirjoitti...

Mamma on sitä mieltä, että kaksi koiraa on helpompi kuin yksi, joskin kuulemma työtä on kaksin verroin. Mun mielestä ois hauska, jos joku puolittais mun taakan kouluttaa mammaa ja iskää... mutta en ole kyllä halukas jakamaan mammaa.

Jawa kirjoitti...

Pääsenkö minä kuitenkin joskus kylään, vai lasketaanko se toiseksi koiraksi?

Mûmak kirjoitti...

Joo, ei siitä tulisi mitään, jos olisi joku toinen koira. Parhain päin on hommat menneet.

Mûmak kirjoitti...

Hassu sun mamma, jos ajattelee, että kaksinverroin työtä on helpompi kuin yksinverroin. Jos niitä koiria on useita, niin jakoon menee mammakin, usko pois.

Mûmak kirjoitti...

Et sinä ole toinen koira. Sinä olet perhettä. Perhe saa tietenkin aina tulla ja olla vaikka kuinka pitkään. Minäkin olen teillä välillä.