maanantai 1. helmikuuta 2016

Kuukauden vaihde


Olin "pomon" seurana tuolla toisaalla. "Pomo" saunoi siellä ja oli yötäkin. Sanoi, että mennään uudestaankin.


Kysyin, että tulisko Eppukin taas mukaan. Kuulemma saattaa tulla, ellei juoksut ala. Ei se minua haittaisi yhtään.


Ihan kivalle tyttö tuoksui, mutta vähän oli kärtsyllä tuulella. Näettekö miten mulkoilee minua vaikka varovasti lähestyn.


Kyllä se sitten heltyi, kun kauniita sanoja kuiskailin korvaan. Oikein keskittyi kuuntelemaan ja nauttimaan kaunopuheisuudestani. Silmät meni kiinni ja mulkoilu unohtui. Valitettavasti Eppu ei yöksi jäänyt, mutta jos joskus toiste sitten.


Nyt on sitten toiset jutut eli helmikuuta mennään. "Pomo" viettää päivät töissään ja minä kotona odottelen. Lumet alkaa olla sulaneet kokonaan. Jäätä on kyllä jäljellä ja vesilammikoita. Lenkeistä tulee ihan vain jalkakäytäväkävelyä, kun kaikki polut ovat pelkkkiä luisteluratoja. Mutta minullehan käy kaikki säät, joten ihan sama.

4 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Sinulla Mûmak on selvästi sana hallussasi, kun Eppu noin meni ekstaasiin kuiskutteluistasi ;) Meillä ihmetellään kuumenevaa kameraa ja seurataan kuumeneeko Palvelijatarkin. Sanoo lihastensa ja pään särkevän kuin flunssan edellä. Minä ihmettelen, että hyvin se on lihaksensa piilottanut poimuihinsa, kun eivät missään näy. . .
Mukavia työpäiviä Pomolle ja leppoista kotoilua sulle kamu.

Ragnar kirjoitti...

Mamma sanoi, että voi jukra, kun teille kahdelle tulisi hauskan näköisiä karvalapsia. En ymmärrä, mistä se puhuu. Kaverit ja kyläilyt on kivoja!

Mûmak kirjoitti...

Minä olen hyvä puhumaan.
Toivottavasti ei ole flunssa kuitenkaan iskenyt.

Mûmak kirjoitti...

"Pomonkin" mielestä lapsista tulisi hienoja, mutta Epun omistaja ei innostu.