torstai 18. helmikuuta 2016

Se siitä lenkkeilystä


 Työorientoituneena ihmisenä "pomo" kehitti itselleen kunnon taudin eläkeviikoiksi, jotta on sitten taas iskussa, kun menee töihin kuulemaan kohtaloaan. Nyt sitten vain ihan peruslenkit taas kerran vedetään ja muuten kotona lojutaan. "Pomosta" ei ole oikein mihinkään, mutta eihän se ikinä kait niin sairas ole, ettei noita taivaita kuvaisi. Niinpä minäkin pääsen välillä hengittämään ulkoilmaa.


Aurinko alkaa lähestyä taivaanrantaa


ja häviää näkyvistä jättäen vain väriä pilviin.


Eilen olisi ollut hieno ulkoilupäivä. Tänään on ilmeisesti pilvisempää, mutta samapa se on täällä sisällä ollessa.


Aamuaurinko oli kyllä tänäänkin hieno, mutta katsotaan, mitä päivästä tulee. "Pomo" jopa mittailee kuumetta välillä, kun kuvittelee olevansa oikeasti sairas. Saa vain alilämpötiloja eli kylmenee. Tänään sen kuulemma pitäisi hoitaa jotain juttuja. Epäilen, ettei onnistu. Mutta onhan se päivä huomennakin.

3 kommenttia:

Ragnar kirjoitti...

Mamma tykkää, että on hienoja taivaskuvia. Toissailtana täälläkin taivas oikein loimusi. Harmillista, että pomo on sairaana. Kyllä se sun pitäis saada ulkoilla kunnolla.

Párek kirjoitti...

Upeita taivaita taas, kuten aina! Kyllä niitä jaksaa ihastella.
Ollaan kuule Mûmak kohtalokaverit, minä olen ollut sairaanhoitajana täällä, kun Palvelijatar ärsytti smoothieillaan paksusuolensa tooosi kipeäksi. Haamuna huojui eilisen päivän otsa hiessä, mutta kyllä Se minut sai ulkona käytettyä onneksi. Tänään näyttää vähän paremmalta. Nyt Se kertaa vuosia sitten saaneita ohjeita miten kroonisen ärtyneen paksusuolen kanssa oikein pitikään elää.
Paranemista Pomolle!!

Mûmak kirjoitti...

Minustakin minun pitää päästä pitkille lenkeille "pomon" kunnosta huolimatta.