tiistai 24. toukokuuta 2016

Hengissä ollaan


Oli tässä bileetkin taas, kun tuli täyteen sitsemän vuotta yhteiseloa "pomon" kanssa. Vähän katselin, että köyhää on elämä. Kakku näytti ihan normaalita, mutta lahjaksi seitsemän vessapaperirullaa! Näinköhän "pomo" rupeaa valmistautumaan eläkkeelle jääntiin.


Puhalsin ensin tietenkin kynttilät


ja sitten vasta kakun kimppuun. Hyvä oli kakku - ja oli nuo vessapaperirullatkin ihan ok. Niissä oli namuja sisällä eli sellaista tekoaktivointia.


"Pomo" on edelleen töissä, mutta ei tällä hetkellä taida potea mitään suurempia tauteja, kun on lenkkeilty ihan kiitettävästi.


Lenkeillä kyllä koko ajan kuuluu irti-komentoja. En ymmärrä, miksen saa suorittaa koemaistelua kaikelle, mitä maahan on jäänyt.


Vanhaksi ihmiseksi "pomolla" on aika tarkka näkö. Vaikka kuinka yrittäisin päästä piiloon, se huomaa, jos mutustelen jotain.


On ollut kauniita päiviä ja kovin on kesäisen vehreää kaikkialla eli kameraakin on pidetty mukana. Pari kertaa on käyty mummoilemassakin, mutta siellä "pomo" ei ole jaksanut kuvata. Se nimittäin selaa kuvavarastojansa ja on sitä mieltä, että kuvia alkaisi olla jo tarpeeksi yhden ihmisen osalle. Veikkaan, että kunhan se pääsee taas kuvaprojektiensa loppuun, se rupeaa kuvailemaan uudestaan.

4 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Hyvä että Pomo on iskussa taas. Sairastelu on tylsää. Valokuvia on meilläkin niin, että voisi päivän niitä delata ja silti olis kansio kaupalla jäljellä. Ihmettelen mitä Sen kurjilla otoksilla on virkaa.
Hienot juhlat sulla oli Mûmak. Ei Palvelijatar ikinä yhtä fiksu ole, että ymmärtäisi vastaavia bileitä täällä järjestää. Sulla on kiva Pomo!

Ragnar kirjoitti...

On kyllä epäreilua, että sinulla on niin kiva Pomo, että tuommoisia ikkariomia kakkuja saat. Ei meillä. Jäätelöstäkin saan vain tikun, kun mamma on ensin syönyt sen jäätelön siitä tikusta. Kiva, kun olet päässyt ulkoilemaan! Sitä minä en kyllä ymmärrä, että kun sinä olet minua vanhempi, mutta olet asunut Pomon kanssa vasta seitsemän! Minä olen asunut mamman ja iskän ja ihmisveikan ja Ossi-veikan kanssa jo yhdeksän!

Mûmak kirjoitti...

"Pomo" on jo viikkoja deletoinut kuviaan, eikä ne näytä loppuvan ikinä. Koneeseen on tosin tullu monta gigaa tilaa.
Meillä yritetään kehittää näitä juhlanaiheita tyhjästä.

Mûmak kirjoitti...

Noita kakkuja saa kaupasta, joku keisarikakku. Kynttilät pitää kyllä itse laittaa.
Aika, jota nuo ihmiset mittaa, on aika käsittämätöntä muutenkin.