tiistai 10. toukokuuta 2016

Viikonloppu ja alku


Vielä näkyy auringonlasku, mutta talon nurkka lähestyy huimaa vauhtia.Värit on niin räikeät, että silmiin käy. Mutta "pomosta" se on hienoa.


Viikonloppun vietin hyvässä seurassa. Aamut oli vähän unisia


mutta päivemmällä elämä alkoi kummasti maistua.


Ulkoiltiinkin.


Pihallahan minä sain olla tietenkin vapaana, mutta käytiin myös vesitornitaidetta ihailemassa. Oli mukavaa olla lasten seurassa, mutta ihan mieluusti palasin kotiinkin. Tärkeintä on, ettei minua jätetä johonkin vieraaseen paikkaan. Olen tosi tarkka havaitsemaan, jos "pomo" pakkailee tavaroita pitempää reissua varten. Silloin seuraan sitä koko ajan joka paikkaan, ettei vahingossa unohda minua. 


Kotonakin pääsen taas lenkeille, kun "pomon" omituiset vaivat ovat hellittäneet, eikä se vielä ole ehtinyt kehittää mitään uutta. Kyllä se köhii ja niistää koko ajan. Yrittää selvästi yskiä keuhkonsa pihalle, mutta ei tunnu onnistuvan. Ihan sama, pääasia, että lenkit taas sujuu.

  
Säitähän on riittänyt. Etenkin illat ovat hienoja. "Pomo" tykkää, kun on lämmin, aurinko ei paahda liikaa ja ennenkaikkea ei ole itikoita. "Pomo" on aika herkkä noille verenimijöille, joten alkukesä on sen lempikesä.


Minä tykkään etenkin siitä, että heinä on syöntikelpoista ja tytöt levittää huumaavia tuoksuja kaikkialle. Tuollakin joku typy vilkuilee minua.


Voisko sitä jo sanoa, että on kesä. Kirsikankukkajuhla on ensi viikonloppuna, mutta kirsikat ottivat varaslähdön. Ja eikös ne ole lupailleet rankkasateitakin, joten ei tarvitse tänä vuonna mennä tungokseen ihailemaan kirsikankukkia.

3 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Onpas Elle kasvanut kauniiksi neidoksi. Ja Ennihän on tosi sievä neiti myös. Aika rientää, tenavat kasvaa ja aikuiset ... no jääköön sanomatta. Täällä ihminen yskii ja manailee karheaa kurkkua ja vuotavia silmiä. Vanhemmiten Se on kehittänyt jonkun siitepölyallergian ja on kiukkuinen kuin ampiainen. Mutta kuule kamu, jos Pomo vapautuu syksyllä orjuudesta niin sittenhän me varmaan päästään kimpassa jonnekin tassuttelemaan?!

Ragnar kirjoitti...

Mamma tykkää kirsikankukista, haluaisi kirsikkapuun pihalle. Ei raaski ostaa. Sinulla on ollut selvästi taas kivaa. Hieman olen kateellinen.

Mûmak kirjoitti...

Itseasiassa voitaisiin jo kesäkuussa harkita yhteislenkkiä. "Pomo" on silloin eläkeviikoilla. Heinäkuuksi se sitten menee töihin, kun kaikki muut lomailevat.