maanantai 30. toukokuuta 2016

Kaikki järjestyy aikanaan


Varmaan tämä kasvimaakin joskus järjestyy. Käytiin viikonloppuna vilkaisemassa. Heinää on näköjään "pomo" ruvennut viljelemään, varmaan ihan vain minua varten. Jotain se mutisi kitkemisestä. Epäili kait, etten minä pysty tätä kaikkea syömään ennen syksyä. Ei se nyt kuitenkaan vielä mihinkään hommiin ryhtynyt. Oli sitä mieltä, että kun on pari penkkiä perunaa joskus kuukausi sitten laittanut, niin palsta on viljelyksessä, eikä sitä voida häneltä ottaa pois. Jostain syystä se haluaa pitää tämän vaikkei ole vuosiin kauheasti viitsinyt mitään tehdä. Väittää, ettei ole aikaa, hah!


Käytiin kyläilemässäkin viikonloppuna. Oli mukavaa vaikkei minulle makkaraa annettukaan. Muut söivät. Oli kuulemma grillikestit. Päivä oli valittu niin, että ulkona syöminen ei onnistunut, kun oli kylmä. Minä kyllä söin vasta sitten kotona. Mutta Jawakin oli paikalla. "Pomolla" vain ei ollut kamera koskaan valmiina silloin, kun me oltiin kuvauksellisia.


Se "pmon" työmokakin järjestyi, eikä se taida olla kuolettavasti sairaskaan, joten eiköhän tämä tästä vielä, etenkin, kun "pomo" on tähän palaan töissä enää tämän viikon. Elättelen suuria toiveita, että sitten elämä järjestyy. 

4 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Harvalle koiralle sitä ihan ikiomaa heinää kasvatetaan :) Olet tosi onnekas, Mûmak. Miten monta viikkoa Pomo onkaan eläkkeellä nyt alkavalla jaksolla? Onko viellä 13.6. alkavallakin viikolla?

Mûmak kirjoitti...

Se on neljä viikkoa eläkeläinen eli palaa töihin vasta heinäkuussa.

Ragnar kirjoitti...

Ihania tyttöskavereita sinulla! Olen kyllä aika kateellinen. Meilläkään ei kuulemma koirat grillistä syö.

Mûmak kirjoitti...

Tytöt on lemppareita!
Minusta juuri grilliruoka olisi koiralle sopivaa. Ihme, ettei ihmiset sitä tajua.