perjantai 3. maaliskuuta 2017

Aikainen aamu


"Pomo" innostui, kun huomasi, että joku on käynyt lukemassa, ja otti kameran mukaan vaikka oli vielä aika hämärää. "Pomo" on "siivonnut" viikon verran, joten meillä ei  mahdu kunnolla liikkumaan. En ymmärrä, miksi siivous tarkoittaa sitä, että kaikki kaappien sisällöt levitetään lattialle ja jätetään siihen. Tästä kaaoksesta on välillä hyvä päästä ulos.


Sitten, kun "pomolla" on kamera mukana, sitä saa odotella koko ajan.


Kura, loska ja jää vaikuttaa nykyisin lenkkivalintoihimme. Tuleepahan vaihtelua.


Nyt olisi syytä laskea minu vapaaksi, kun ei matka edisty mihinkään.


Onpas helpottavaa saada ojennella itseään rauhassa.


Tänne on saatu nyt isot aidat ja paljon varoituskylttejä. Ikävä, että siihen tarvittiin yhden nuoren kuolema.


Eihän täällä näin aamuisin muutenkaan ole porukkaa. Minulle se sopii, sillä saan jaloitella rauhassa sinä aikana, kun "pomo" leikkii omalla lelullaan. 


Piilottelin muutamia risuja. "Pomo" lupaili, että ehkä viikonloppuna mennään kunnon lenkille, Tännän kuulemma vielä "siivotaan". Pakko sen on ainakin kauppaan meenä. Minun ruoka on loppu. Mutta tuskin minä pääsen kauppareissulle mukaan.

6 kommenttia:

Jawa kirjoitti...

Pöh, minä en ikinä enää ole kuvissa. Täytyy tulla taas joskus kylään, jospa silloin pääsisin kuviin.

Eikö pikkumäkeäkään enää pääse juoksemaan ylös ja alas? Se oli tosi kivaa silloin kun olin ihan pieni. Tosin olinhan minä silloinkin sinua isompi.

Mimmi kirjoitti...

Ihanassa aamuhämärässä olette päässeet kulkemaan! Onneksi se pomo tajusi sinut laskea irti, niin ei tarvinnut paikallaan seisoskella. Vaan se on kyllä vähän teidän koirien kohtalo, että kamerallisia omistajia täytyy välillä odotella. Minun pitää jossain vaiheessa tulla taas ulkoiluttamaan teitä. Olen ollut viime aikoina kovin laiska.

Párek kirjoitti...

Hienosti sulaudut upeanvärisiin kuviin Mûmak. Hyvin Pomo näyttää vipeltävän haastavassa maastossa. Mulla tuo ihminen kulkee vain tasaisilla poluilla. Sillä on tasapaino kateissa. Taitaa olla samassa tallessa kuin kadonnut verenpainemittari. On etsitty muutama viikko. Sellaista on kuulemma kun ihminen vanhenee. Mutta ei sitä kannata yrittää vaihtaa nuorempaankaan, ei ole vaihtoarvoa.

Mûmak kirjoitti...

Täytyy sanoa "pomolle", että käy kuvaamassa. Käytiin ihan sinua varten vielä uudestaan.

Mûmak kirjoitti...

"Pomo" selvästi kaipaisi kyllä jotain ulkoiluttajaa.

Mûmak kirjoitti...

On "pomollakin" tuo tasapaino usein hakusessa ja kaikki hukassa. Yrittäähän se. Kun polut sulavat, otetaan yhteistä tasamaa köpöttelyä.