tiistai 24. helmikuuta 2015

Alastomuus pannaan...

...ilmoittaa bloggeri. Onneksi minulla on turkki yleensä aina päällä, joten kuviani ei ehkä poistetakaan, kun tuo uusi säädös astuu voimaan. Tänä aamuna oli kyllä taas hyvä, että on tällainen vedenkestävä vaatetus. Aamulenkille kun lähdettiin, tunnelma oli kuin syysmyrskyissä vaikka tässä on jo pitempään ollut keväinen fiilis meillä molemmilla, minulla koska tytöt levittävät viestejään ympäriinsä, "pomolla", koska talitinttiset jaksavat laulaa täysin rinnoin ja variksetkin välillä kokeilevat soidinhuutojaan. Tänä aamuna ei laulattanut ketään. Oli pimeää, synkkää, märkää, tuulista. "Pomokin" meni bussilla töihin vaikka on päättänyt kävellä. Toisaalta sen päätökset nyt on aina, mitä sattuu.


Eilenkin oli ajoittain märkää, eikä aurinko turhaan tullut häiritsemään.


Se on kuulkaas lunta tuo musta aine, jonka päälle kiipeän. Lunta on vielä kasoina siellä sun täällä, mutta piehtarointi pannassa.


Lumesta tarttuu inhaa mustaa tahmaa, jos siinä piehtaroi. Kauniin valkoiset säärenikin ovat nykyisin harmaat, kun lumessa kahlailen. Minuahan ei tunnetusti pestä. "Pomo" luottaa turkkini luontaiseen puhdistautumiskykyyn, mutta nyt se on ruvennut jotenkin epäilyttävästi tutkailemaan jalkojani. Voipi olla, että se jossain vaiheessa pyykkää tassut ja sääret. Yritän kyllä selittää, ettei kannattaisi ennen kuin kaikki lumet ovat kadonneet. Pitäkää peukkuja, että uskoo.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ole Mumak iloinen turkistasi. Karvattomia koiria en ole nähnyt, mutta karvattomat kissat ovat ainakin ihan hirveitä.

Mûmak kirjoitti...

Meilläpäin on niitä karvattomia koiriakin. Ei ne niin hirveitä ole, kun niillä on kuitenkin jokunen karvatupsu siellä sun täällä. Karvattomat kissat on kyllä tosi järkkyjä.