tiistai 13. joulukuuta 2016

Luukku 13


"Oijoi, oletpa sinä pieni", ihmetteli Jääluu. "Ja tuo paikka on kyllä ihan mahdoton planeetta. Oliko siellä mukavaa?" "Olihan siellä", vastasi Modoc. "Kyllä minä tykkään vaeltaa tropiikissa, joten eiköhän mekin pakata ja lähdetä matkaan. Minä menen nyt sopimaan aikataulusta ja päämäärästä vanhempiesi kanssa. Mene sinä nukkumaan, jotta jaksat huomenna matkustaa." 

Jääluu meni sänkyyn, mutta uni ei meinannut tulla, kun kaikki oli niin jännittävää. Pitkähammas, Hopeaturkki ja Modoc keskustelivat vaimealla äänellä suunnitelmista. Jääluu yritti kuunnella, mutta yllättäin uni voitti ja Jääluu siirtyi keskelle uniseikkailua.

8 kommenttia:

Jawa kirjoitti...

Mahdoton planeetta, Philip K. Dick.

pirjoanneli kirjoitti...

Jawa aamuvirkkuilee pätevästi. Miten on yöt sujuneet uudessa asunnossa?
Tlanne Jawa 8 - Párek 5

Párek kirjoitti...

Jawa on nopea. Tosin me ei oltais tuota varmaa tiedetty kuitenkaan :)

Jawa kirjoitti...

Se on omituinen paikka, siellä on rappuset talon sisällä. En tykkää. Ja ihmiset haluavat vielä nukkua eri kerroksessa kuin missä istuvat, eli aamuin illoin pitää mennä ylös ja alas. En tykkää. Nyt ne ovat kyllä paremmat kun eivät ole enää liukkaat, mutta voisi sitä silti nyt yhdessä tasossa elää.

Mutta ikkunoista näkee koiria ja ihmisiä, se on aika kivaa kun voi katsella maailmaa.

Jawa kirjoitti...

Pöh, vastasin jo mutta vastaus ei tullut. Nyt en jaksa kirjoittaa uudestaan.

pirjoanneli kirjoitti...

Olisko Jawalla univaikeuksia, kun se muutti uuteen taloon.

Jawa kirjoitti...

Joo, vaikea on nukkua kun omaan paikkaan ei enää mahdu kunnolla, ja nyt siihen oli laitettu joku mattokin. Ihminen väitti, että olisi kivempi nukkua kun ei ole niin liukasta mutta oli kuumempi.

Mûmak kirjoitti...

Jospa sinä tottuisit.