tiistai 13. tammikuuta 2015

Nyt elämä rupeaa kirkastumaan


...tai sitten ei. Minun elämäni ei osoita paljon paranemisen merkkejä. On tässä nyt pari iltaa mennyt ilman paukutust, mutta en minä noin helposti ole höynäytettävissä. Jonain päivänä ne kuitenkin taas keksii ruveta jyskämään. "Pomo" on kyllä armoton ja pakottaa minut lenkille joka ilta.


"Pomo" on keksinyt itselleen uuden harrastuksen. Meni valokuvauskurssille. Saas nähdä, oppiiko se siellä jotain eli paraneeko tämä kuvien laatu. Vähän kyllä epäilen. Eiköhän jatkossakin tuo automatiikka vedä pitemmän korren. "Pomohan" jaksaa haaveilla siitä järkkäristä aina ja ikuisesti. Kurssin ope oli suositellut käytettyä, jolla voi sitten aloittaa treenaamisen. Mistäs me sellainen käytetty nyt tähän hätään napattais. Ja voipi olla hyvä, jos "pomo" oppisi edes tuota nykyistä käyttämään.


Miten minun nenäni haistaa tässä palaneen käryä. Jos noita kuvia jo ennestäänkin on ihan liikaa, niin miten asia paranee, jos niitä ruvetaan ottamaan pilvin pimein erilaisilla asetuksilla. Jatkuvaa kameran kanssa hyörimistähän tämä elämä on aina ollut ja tulee varmaan aina olemaan. Kun tämä työviikko on saatu pois päiväjärjestyksestä, rupeaa aika menemään taas siellä Ifolorin suojissa. Se yleensä hillitsee uusien kuvien ottamista, mutta tiedä häntä. Tämä kuva on kuulemma oiva osoitus siitä, että pitäisi hankkia rengassalama. ("Pomo" siis oppi jotain eilen) Makrokuvaus tavallisella salamalla saa aikaan kameran putken varjon kuvan alanurkkaan. Hoh-hoijaa! Veikkaan, että nenääni tullaan kuvaamaan tiuhaan tahtiin ihan ilman sitä rengassalamaakin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ole Mumak iloinen, että pomo tykkää kuvata sinua. On paljon koiria, joita ei kuvata lainkaan.

Párek kirjoitti...

Rengassalama on kyllä varmaan mukavampi kuin esim. kuonorengas, luulisin. Niin että ole vain kamu tyytyväinen niin kauan kuin Pomolle riittää kameraan hankittavat hiluvitkuttimet eikä ala sinuun ripustaa mitään vempuloita! Minä en enää edes unelmoi kamerattomasta elämästä. Kehittelen vain kaikenlaisia menetelmiä, joilla pääsen kameraa karkuun.

Mûmak kirjoitti...

Harmittaakohan niitä koiria?

Mûmak kirjoitti...

Kuonorengas kuulostaa pahalta. Minä en juokse karkuun vaan poseeraan kiltisti, mutta onhan se rasittavaa. Minä en ole koskaan saanut edes maistaa sitä kameratonta elämää. Onneksi nykyisin on vähän rauhoittunut. Alussahan se oli tauotonta, kuvaus nimittäin.