sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Ulkoilua keskipäivän hämärässä


Kiva ulkoiluilma oli tänään. Pikkuisen miinuksella ja jokunen lumihiutale ilmassa. Kävelytiet oli hiejkoitettu, mutta ei metsässäkään ollut liukasta.


Kovin harmaata oli maisema vaikka oltiin keskipäivän aikaan liikkeellä.


Ei tuo lumipeite mitenkään paksu ole, mutta pieni kerros uutta lunta oli yön aikana satanut. Ainakin se vähentää liukkautta. "Pomo" köpöttelee tosin aina liukkailla kovin, kovin varovasti.


Sain olla irti, mutta piti tulla aina välillä "pomon" luo. Se ei usko, että pysyisin paikallani, jos yllättäin jostain ilmestyisi toinen koira. Tosin täällä ei ikinä ole nähty ketään. Mutta ei sitä koskaan voi olla varma, sanoi "pomo".


Tuore lumi tuntuu erittän hyvältä.


No, höh! En minä kaatunut. Lunnikoirat ei kaadu. Minä halusin piehtaroida.


Pidä sinä vain huoli omasta pystyssä pysymisestäsi.

Nyt ollaan kotona. Joku soittaa jyskyttävää musiikkia, joka saa korvat soimaan. Pitäisi olla parempi äänieristys asunnoissa. Yleensä täällä on kivan hiljaista, mutta nyt joku on koko päivän soittanut tosi yksitoikkoista jytkettä. Minähän tykkään rockin räminästä, mutta kun kuuluu vain sama yksitoikkoinen jumputus tuntikausia, niin tuntuu, että pää hajoaa. En saa edes peitetyksi tuota ääntä, kun en viitsi laittaa omaa musiikkia täysille. Kasvatan siis luonnettani ja säälin korviani. Laitoin tosin tulpat. Ne auttaa jonkin verran.

2 kommenttia:

Párekin Palvelijatar kirjoitti...

gRRR, yksitoikkoinen jumputus vie hermot, kunnon rocki piristää, siinä on eroa. Meillä haisee rapussa kissanpissa toista viikkoa! Tiedetään sen hajun tulevan meidän naapurista, yksiöstä, jossa asustelee nuorimies koiran ja kissan kanssa. Siellä on käyneet poliisit omilla avaimillaankin, kun huumehöyryt olivat jatkuvasti rapussa leijumassa. Ehkä se nyt peittää sitä hajua kissanpissalla?
Kiitos kuviensiirtovinkistä. Testaan sen ihan kohta! Ei yhtään haittaa että laitoit ohjeen blogiin. Tässä mun sähköpostiosoite, jos sulla ei sitä ole piritalind@gmail.com

pirjoanneli kirjoitti...

Kissanpissa kyllä peittää tehokkaasti muut hajut. On noita pössyttelijöitä täälläkin, mutta kun me ollaan täällä korkeuksissa, niin ei erityisemmin häiritse.