tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kasvimaa kukoistaa


Mutta kukoistukselle tulee loppu, jos vain säitä riittää. Eilen käytiin siellä reilut kolme tuntia istuskelemassa.


"Pomo" istuskellessaan jotain nypläsikin. Tässä on perunamaa, jonka parissa "pomo" vietti suuren osan niistä tunneista. Tällaiselta se näytti, kun tultiin


ja tällaiselta, kun lähdettiin. Huomaatteko jotain eroa?

Mentäis kuulemma tänäänkin, jos vähän kuivuisi. Nyt kyllä aurinko paistaa, mutta maa on vielä kovin märkä sateen jäljiltä. Mutta kyllä me tuonne mennään, ellei uusia sateita tule. Mansikkamaalla oli kypsiä mansikoita. Ne ainakin voisi käydä hakemassa turvaan ja ehkä samalla vähän kaivaa niitä mansikkapuskiakin esiin sieltä rikkaruohojen seasta. Mukavaahan siellä kasvimaalla on olla. Minä en kyllä saisi haukkua, vaikka tekisi mieli aina ilmoittaa, että nyt tuli naapuri paikalle. Eilen meni kuulemma hienosti, kun olin ihan hiljaa.

Opetellaan tässä uutta elämää, kun se hillitön espanjan opiskelu päättyi. Kyllä "pomo" silti kertailee hissukseen. Meni kuulemma tentti tosi huonosti, joten ehkä elokuussa pitäisi mennä uusintaan. Eihän "pomo" sitä arvosanaa mihinkään tartte, mutta jostain syystä haluaa itselleen todistaa, että kykenee suorittamaan tentin. Viikon päästä pitäisi olla tulokset saatavissa.

Nyt näyttää kyllä taivaanrantaan kertyvän tummia pilviä, joten voipi olla, että kasvimaa jää tältä päivältä. "Pomo" juo aamukahviansa. Nukuttiin niin pitkään, että herättiin vasta, kun remonttimiehet kolisteli naapurissa. Ne aloittaa vasta kahdeksan jälkeen. Taisi olla "pomolla" univelkaa. Kait se stressasi sitä tenttiä ja nukkui huonosti viime aikoina. Se osaa stressata kaikkea maailmassa.

2 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Hienoa jälkeähän siellä kasvimaalla on tehty!
Pomo kyllä tietää, että aina tentin jälkeen tuntuu ettei mikään mennyt kohdalleen. Kunhan tulokset tulevat on mukava nähdä, ettei hassummin sittenkään mennyt.
Mukavia hetkiä palstalla ja muutenkin!

Mûmak kirjoitti...

Kiitos käynnistä Párek. Katsotaan nyt noita tenttituloksia ensi viikolla.