perjantai 3. heinäkuuta 2015

Kesähellettä


On ollut oikein kunnon kesäpäivä. Ja toki muutenkin onnellinen fiilis - "pomolla" ainakin. Kevein askelin se jätti espanjan kurssinsa jälkeensä. Toki viikonloppu pitäisi vielä tenttiin päntätä, mutta selvää hellittämistä oli jo havaittavissa eli ei mitään pänttäystä tänään. Sen sijaan "pomo" etsiskeli syksyksi sopivaa jatkokurssia. Taisi löytääkin jonkin, jossa sanottiin, että kyseessä on nopeatahtinen kurssi. Siinä edetään kolme kappaletta kolmessa kuukaudessa. Nyt kesällä on edetty yli kolme kappaletta viikossa. Nopeus on suhteellista.


Tehtiin sitten juhlan kunniaksi pitempi lenkkikin. Läähättämään laittoi tuo helle. "Pomokin" hikoili vaikka vain hissukseen käveltiin. "Pomolla" on myös aurinkoihottumaa. Naama kutisee ja on punaläiskäinen vaikka siinä on kunnon kerros 50-suojakertoimen-aurinkovoidetta.


Käytiin kasvimaatakin vilkaisemassa. Kovin siellä oli rehevää. Rikkaruohoja lähinnä näytti kasvavan.


Hei kaikki palstanaapurit! Olen kanssanne samaa mieltä, että kyllä on huonosti hoidettu palsta.  Lupaan tuoda "pomon" tänne töihin heti sen tentin jälkeen satoi tai paistoi. Kyllä tästä vielä ihan kasvimaan saa.


Kyllä täältä vielä satoakin saadaa, ainakin kesäkurpitsoita.


Pakko oli kotimatkalla poiketa juomaan purosta. Illalla tehdään sitten lyhyt lenkki ja huomenna ehkä pitempää aamusta.

Ei kommentteja: