keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Luukku 21


Olihan kotona lunta. Oli myös aika hämärää, kun taivas oli pilvessä. Mutta ilma oli raikasta hengittää tropiikin kuumuuden jälkeen. Lunta oli satanut ihan äskettäin, joten ulkona avautui uljas uusi maailma. Kaikki halusivat kävelemään heti kotiin päästyä. Jääluu hinkusi mäenlaskuun, mutta Hopeaturkin mielestä oli liian myöhä: "Laukut pitää purkaa ja kaupasta hakea ruokaa aamupalalle ja oliko kaikki lahjatkaan pakattu. Joulu tulee. Ei nyt ehditä mihinkään mäenlaskuun." Jääluun alahuuli alkoi väpättää hälyttävästi, mutta Pitkähammas pelasti tilanteen lupaamalla, että huomenna mennään mäkeen, jos aurinko paistaa. "Voi, kun paistais," mietti Jääluu.

4 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Uljas uusi maailma, Aldous Huxley

pirjoanneli kirjoitti...

Tilanne 13-8 Párekin hyväksi.
Sukat ei tule jouluksi, joten nyt voi toivoa värejä ja mallia, polvi vai nilkka, kirjo, pitsi vai perus.

Minkäs kirjan Jawa haluaa lohdutuspalkinnoksi?

Jawa kirjoitti...

En minä lue, eikä niitä saa kuulemma syödäkään. Ihminen suuttuu kovasti jos vähän edes lipaisee. Ihminen kaipaisi kuulemma "Ennen päivänlaskua ei voi" -kirjaa, kun se on jäänyt lukematta.

Sillä on joku antipatia ruusuja kohtaan, ei kuulemma mitään sellaista halua missään nimessä.

Párek kirjoitti...

Jawa,hopee ei oo häpee,kuten hyvin tiedät. Onnea ja maukasta joulua!

Sukista osaan Sen puolesta sanoa, että ihan perussukat kävis, ja kaikki värit on hyviä värejä, eli jos on ns. jämälankoja niin nehän kävis hyvin.
Mûmak, jos saatais mukavan kuiva ja vähän talvisempi keli niin olis kiva tehdä kimpassa joku pikku lenkura ensi vuoden puolella.