keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Eilen tänään


Aamu eilen. 


Eilen oltiin hereillä ennen auringonnousua, mutta kuu loisti kirkkaana.


Aamu tänään.


Aurinko oli jo noussut, kun herättiin, sillä "pomo" oli aamuyöstä henun ja Thomaksen kanssa leffassa. Hobittileffan ensi-ilta taas kerran alkoi pari minuuttia puolen yön jälkeen.



Eilen oli kaunis auringonpaistekin. Huomatkaa kuitenkin, miten tumma on tuo vastakkainen taivas.


Vaikea tässä on päästä talvifiiliksiin, kun kaikkialla on kirkkaanvihreää nurmikkoa.


Jawa tuli seurakseni joksikin aikaa, kun emäntänsä oli operoitavana.


Minusta on mukavaa, kun Jawa on täällä, kunhan "pomo" vain muistaa, ettei silittele sitä liikaa, siis ei enempää kuin minua. Pääsen aina pitkille lenkeillekin, kun Jawa on täällä. Tänäänkin juostiin vapaina pelloilla, mutta tuossa hämäryydessä ei kuvia kannata ottaa. Teidän on vain uskottava, että kyllä meillä oli kivaa. Käytiin koirapuistossakin tapaamassa paria tyttöä. Tänään on kyllä ollut muuten kovin harmaata, pilvistä ja tuulista. Onneksi se ei ulkoiluja haittaa. Sisällä minä pysyttelen varmuuden vuoksi "pomon" lähettyvillä, kun ei tuosta ulinasta ja kolinasta voi koskaan olla ihan varma, että käykö se päälle vai ei.

2 kommenttia:

Jawa kirjoitti...

Minun sohvani on vallattu, nähtävästi tuo johtaja muutti siihen vierailun aikana. Nyt joudun olemaan ihan toisessa nurkassa kun ei sen lähelle voi mennä, ties vaikka yrittäisi halata tai jotain.

Mûmak kirjoitti...

Sellaisia nuo ihmiset ovat. Aina tunkemassa toisten reviirille. Täällä on sohva vapaana, vaikka et sinä varmaan voi sitä ihmistä jättää sinne ikävöimään.