maanantai 15. joulukuuta 2014

Minulla mitään vikaa


...ellei hysteerisiä ihmisiä oteta lukuun.


"Pomo" on saanut päähänsä, että minun silmässä on jotain pahasti pielessä. Voisko olla tuo salama, jonka takia silmä on kiinni?


Tai sitten se jatkuva huuhtelu ja tutkiminen voi ottaa päähän - tai silmään nyt ainakin.


Tässä voi olla vaarana, että joudun perhelääkärin käsittelyyn, jos "pomo" jaksaa enemmän stressata.


Kyllähän minun silmäni etenkin eilen vuoti aika paljon. Mutta tämä ei ole mitään verrattuna siihen, miten "pomon" silmät vuotaa. Se on ulkona kuin Niagara, eikä kukaan ole sitä viemässä tutkimuksiin.


Eilen oli kaunis auringonlasku taas vaihteeksi. Tänään on ollut lähinnä tuulta ja uskomattoman harmaata ja pimeää. Viikon päästä saavutetaan pimeyden huippu, joten nautitaan nyt.


Enemmänhän tuo harmaus on tähän aikaan tuttua kuin eilisennäköiset maisemat.


Variksetkin jäi istuskelemaan ja ihailemaan auringonlaskua ennen yöpymispuihin siirtymistä. Tänään ei ole variksiakaan näkynyt.

2 kommenttia:

Párek pakisee kirjoitti...

Saattaishan se olla hyväkin, että perhelääkäri vilkaisisi silmääsi, Mûmak. Pääsisit rauhaan Pomon tutkimuksilta ja hoidoilta ja Pomokin rauhoittuisi. Minulla on täällä samanlainen ihminen, joka asiasta huolestuu, kun minusta on kyse. Itse ei mene lääkäriin käskystäkään, vaikka konttaamalla joutuisi kulkemaan.

Mûmak kirjoitti...

Näyttää nyt siltä, että menee ihan "pomon" konsteilla ohi tämänkertainen vaiva. On meillä kyllä harkinnassa silmäpeilaukseen meno, kun sitä tuolta rotuyhdistyksen puolelta toivotaan. Nyt ei valuutta riitä, mutta heti, kun jostain tipahtaa ylimääräistä, mennään.