torstai 18. joulukuuta 2014

Uusi vuosi jo mielessä


Tällainen laitettiin makkariin sängyn viereen. Aikomus on ottaa uusi vuosi vastaan makkarissa, verhot tiiviisti ikkunoissa, ovi kiinni ja radio päällä. Makkarissa sen takia, että siellä saa pimennysverhot ikkunaan ja oven kiinni, joten rakettien loiste ei näy. Tuon haihduttimen pitäisi kestää neljä viikkoa ja teho on sitä parempi, mitä pitempään feromonille ehtii altistua. Saa nähdä, rauhoittaako se "pomon".


Tänään oli tosi hieno päivä, kuiva maa ja aurinkoinen taivas. Mehän ollaan tosi tyytyväisiä, kun ei vettä sada kaatamalla, joten tällainen päivä tekee onnelliseksi.


Juoksentelin taas pellolla vapaana ja tietenkin piehtaroin paljon.


Pelto näyttää vihreältä tuossa edellisessä kuvassa, mutta kyllä se ihan jäinen oli, sellainen, minkä päällä on hyvä juoksennella.


Kotimatkalla poikettiin koirapuistossa, jossa olikin nyt iso lauma koiria, enemmän narttuja, mutta muutama uroskin. Minä keskityin tyttöihin ja välttelin arttua, joka hihnassa haastaa riitaa. Ei Arttukaan tuolla rähjännyt. Kamut jäivät vielä puistoon, kun me kiivettiin kallion kautta kotiin päin. Piti vielä kerran vilkaista, mitä ne siellä haukkuvat.

Ei kommentteja: