tiistai 12. toukokuuta 2015

Pitempää tekstiä pitemmältä ajalta

Onpas taas aikaa vierähtänyt. Onkohan me oltu kiireisiä vai mistä ihmeestä on kyse, kun ei tuo "pomo" päivittele.


On se töissä tietenkin ollut, mutta ilmeisesti ihan sumussa sielläkin kulkenut ja tuskin mitään järkevää aikaan saanut.Omasta mielestään on kyllä tehnyt paljon ja hyvää, mutta onkohan joku muu sitä mieltä.


On minunkin oloni välillä ollut sumuinen. Tuolla alhaalla koirapuistossakin on käyty. On siellä usvan keskellä se koirapuisto, mutta ei sitä kannata katsoa, kun ei kerran mitään näy. Haukku vain kuuluu.


Aamulenkit ovat aika lyhyitä, kun jostain syystä "pomon" pitää olla seitsemältä töissä. Sitä nyt ainakaan ei kukaan ymmärrä. Muut tulevat yhdeksäksi tai myöhemminkin.


Eilen "pomokin" oli töissä vasta puolilta päivin, kun se oli äitienpäiväristeilyllä ja laiva oli satamassa vasta kymmenen jälkeen.


Oli käynyt Nemoa etsimässä 


ja merihevosten ratsastusta katsomassa. Oli se kuulemma myös syönyt liikaa ja nukkunut paljon. Minä olin Jawan luona evakossa. Pakko oli taas jättää märkä läiskä yöllä keittiöön, jotta "pomo" ymmärtäisi, ettei minua ihan miten vain voi kohdella.


Ehti "pomo" kulttuuriakin harrastaa ennen matkaansa. Oli kuulemma hienoja kuvia "pomon" lapsuusajoilta ja -paikoilta, ei "pomosta" kuitenkaan.


Sumuisina aamuinahan tuota meidän kotitaloa ei paljon näy


mutta onneksi on muunkinlaisia ilmoja. Satanut on ja välillä paistanutkin. Tuo ei kyllä ole meidän kotitalo

 
Tämä sen sijaan on meidän kotiovelta. Tällaiselta siellä on näyttänyt kolmisen viikkoa. Remontti piti alkaa viikkoja sitten, mutta nyt vain ilmestyy aina uusia lappuja, joissa pahoitellaan remontin alkamisen viivästymistä.


Ikkunaremonttia odotellaan ja niin odottelevat nämä sateessa marinoituvat uudet ikkunatkin. Naapuritaloissa remontti etenee. Siellä on myös ikkunat suojattau paremmin sateelta. Meillä peittoja ei ensin ollut ollenkaan ja sitten, kun tulivat, ne myös pian lentelivät tuulen voimasta pois pinojen päältä. "Pomoa" harmittaa, kun ei tiedä yhtään, milloin se remontti tulee. Minä joudun taas silloin evakkooaan aikankin joksikin aikaa, riippuen sitten siitä, miten se remontti ajoittuu.


On meillä ollut vieraitakin tässä viikon mittaan.


Ja keväthän edistyy vaikka tänään taas on hyytävän kylmää.

2 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Vähän ounasteltiinkin, että jossain se Pomo liehuu reissussa ; ) Vaikuttaa siltä, että hauskaa on ollut. Minä ymmärrän oikein hyvin, että sun piti viesti keittiöön jättää protestiksi. Kyllä sullakin olis varmaan ollut jännää laivalla. Onneksi sulle aina järjestyy kiva majapaikka siksi aikaa, kun Pomolla on menoja.

Mûmak kirjoitti...

Mukava paikkahan se on Jawan luona, mutta pakko on silti tehdä selväksi, ettei minua jätetä yksin ilman mitään rangaistusta.