keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Habla español


Meillä soi. "Pomo" löysi kirjastosta oppikirjan espanjan tunnilleen, mikä on kait hyvä juttu. Jää enemmän rahaa minun juttuihin. Mutta se löysi saman kirjan levylle puhuttuna. Se sitten soi meillä koko ajan. "Pomo" luulee oppivansa kieltä huomaamatta, kunhan vain antaa jonkun pölöttää taustalla.


Onneksi "pomo" on osan päivästä sillä kurssillaan, eikä ole vielä ainakaan toistaiseksi päättänyt jättää minulle taustamelua. Saa korvat välillä levätä.


On me jossain lenkkeiltykin ja koirapuistoiltu. Käytiin Aulikin ja Epun kanssa Vaakkoillakin, mutta "pomolla" ei ollut kamera mukana. Kyllä tässä väkisin alkaa huolestua "pomon" terveydentilasta. Sehän ei mene mihinkään ilman kameraa! Väittää opiskelevansa espanjaa, jotta saisi torjutuksi dementoitumisen. Minusta tuntuu, että kurssi vain edistää höperyyttä. Ja tätä kuulemma kestää viikkokausia. Ei siis kannata odotella hirveän loistavia postauksia.

3 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Kuule Mûmak, mulla on myös kokemusta tuosta espanjan opiskelusta. Palvelijattarella oli monta espanjalaista opiskelijaa huollettavanaan kesäisin. Ne puhuivat tietenkin englantia kun opiskelukielikin oli englanti. Palvelijattarella on muutama espanjankirja ja CD siltä ajalta. Lenkeilläkin sillä oli kuulokkeet korvissa, kuunteli espanjan opetusta englannin kielellä. Luuli hyötyvänsä tuplasti haha. No sitä kesti aikansa. Minä olin silloin ihan pentu. Ei Se mitään oppinut, paitsi muutaman fraasin, jotka nekin on jo unohtanut. Se ei edes tykkää espanjan kielestä, mieluummin olisi opiskellut italiaa.

Párek kirjoitti...

Piti vielä sanoa, että sulla on vallan upea talja sohvalla! Palvelijatar on pitkään unelmoinut tuollaisesta tuoliinsa.

Mûmak kirjoitti...

"Pomo" tykkää kyllä espanjasta, mutta nyt se jo vihjailee siitä italiastakin ja etenkin portugalista. Katsotaan, selviääkö edes tämän yhden alkeiskurssin kunnialla läpi.
Taljalla on kiva loikoa. Jawalla on porontalja, josta "pomo" ei ottanut kuvaa.