perjantai 31. heinäkuuta 2015

Sattuu ja tapahtuu


Olisi ollut kulta-aarrekin noudettavissa, jos tuo sateenkaari olisi pysynyt paikaoillaan. Se pahus siirtää tuota loppupäätään aina kun sitä lähestyy.


 Olen hoidellut lapsiakin

ja ollut Jawalla hoidossa, kun "pomo" matkaili synttäreittensä kunniaksi ja seurusteli siipiveikkojen kanssa.


Ukkostanut on ja minua tietenkin pelottanut.


Lohdutusta pelkoon olen saanut.


Ehkä tästä taas normaali elämä alkaa, kunhan "pomo" tulee sinuiksi tuon uuden kameransa kanssa.

2 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Onko Pomon uusi kamera digijärkkäri? Arvaa ketä täällä kutkuttais hankkia taas uusi kamera? Palvelijatar kävi jo kerran liikkeessä haastattelemassa myyjää. Onneksi ei ole sellaista kameraa olemassakaan mistä Se haaveilee: pienikokoinen digijärkkäri, jossa olisi tehokas zoomi ja valovoimainen objektiivi. Kaikkea ei kuulemma voi saada, myyjän mukaan. Tekninen mahdottomuus ainakin toistaiseksi. Minä huokaisin helpotuksesta. En kestä yhtään kertaa enää sitä vaihetta kun täällä on ilma sakeana ärräpäistä Palvelijattaren yrittäessä tulla sinuksi kameran kanssa.
Toivotaan elokuusta kirkkaan kuulasta ja Pomolle hienoja kuvauspäiviä.

Mûmak kirjoitti...

Digihän se, perusputkella, joten nyt sitten kaivataan isompaa, jotta zoomailu sujuisi. Ei sellaista kameraa todellakaan ole, joka olisi täydellinen. Nyt vanha ixus kulkee mukana, kun tuota isoa ei aina voi ottaa mukaan. Meillä on kyllä käynyt niin, että "pomon" kuvausinto on laimentunut uuden kameran myötä. Saa nähdä, miten vähiin kuvat käy vai kuluuko ixus entiseen tahtiin.