sunnuntai 2. elokuuta 2015

Talvi tulee


Eilen "pomo" osti 10 kiloa mansikkaa ja 5 kiloa mustikkaa talven varalle. Sitten vielä iltapuolella käytiin kasvimaata katsomassa ja koska siellä osa viinimarjoista oli kypsiä, kerättiin vielä nelisen kiloa, suurin osa "pomon" lemppareita eli punaisia viinimarjoja. Niitä tulee tänä kesänä aivan hillittömästi, mutta eiköhän "pomo" vielä niitäkin osta lisää, jos vain saa johonkin mahtumaan. Ensin toki tyhjennetään omat puskat.
Minä odottelin mustaviinimarjan alla. 


Kasvimaa kukoisti siihen tyyliin,


että mentiin tänään ennen aamukahvia vähän aloittamaan perkaamista. (Aamukahvilla ollaan nyt, kun kello on jo yli puolen päivän.)


Hyvin kasvaa rikkaruohot.


Kolme tuntia oltiin ja vielä jäi jotain huomiseksikin tai ehkä mennään jo iltalenkillä uudestaan. Verenimijöitä ei juurikaan ollut, joten mikäs siellä on ollessa.


Näköjään taivaita voi kuvata ilman zoomiakin, joten täysin kuvattomia postauksia ei tartte tulevaisuudessakaan tehdä. Aurinkokin on aloittanut matkan talvea kohti ihan huomaamatta.

2 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Onnea uudelle kameralle ja Pomolle antoisia kuvaushetkiä.
Oho, onpas palstalla taas hommia. Palvelijatar huokaisee piiiitkään helpotuksesta ettei ole ottanut palstaa tänäkään vuonna. Se vanha romu siirtyy uudelle kymmenluvulle puolen vuoden kuluttua. Ei Sen selkä eikä sorkat kestäis kitkemistä ja kaivamista, vaikka ihan hurjasti tykkäis jotain maahan pistää. Sanoo, että seuraavaksi taitaa pistää multiin itsensä.

Mûmak kirjoitti...

"Pomo" kiittää.
Palsta on surkeassa kunnossa, mutta jospa se siitä taas.
Palvelijatar kyllä näyttää reilut kymmenen vuotta nuoremmalta, joten ei hätää. Numeroita ne vain on ilman yhteyttä todellisuuteen.