torstai 3. syyskuuta 2015

Sateet tulivat taas


Eilen aamulla otin ihan rennosti vaikka "pomo" hääräili aamukahvejaan sun muita puuhastelujaan. Itseasiassa sänkyyn mahtuu paremmin nukkumaan, kun "pomo" ei ole häiriköimässä. Välillä se yöllä kääntyilee ja vääntyileen niin, etten minä oikein saa nukutuksi.


Eilen aamulla saivat variksetkin suorittaa rauhassa aamuvenyttelynsä auringon noustessa, mutta tänään sataa lotisutti niin paljon, ettei variksiakaan paljon venytyttänyt. Aamulenkki onnistuttiin kyllä ajoittamaan niin, ettei muu kuin tassut ehtinyt pahemmin kastua.


Tänään ei tarvinnut lenkkeillä yksin, sillä Jawa tuli taas meille pariksi päiväksi. Aamulenkkikin oli normaalia pitempi, kun "pomon" mielestä vieraille on oltava kohtelias eli  annettava Jawalle aikaa tutkia pientareita.


Jawa näki yöllä äänekkäitä unia ja heräsi jo neljältä, kun "pomo" ei ollut jättänyt parvekkeen ovea auki. Jawalle tulee helposti liian lämmin sisällä. Kun "pomo" yritti selittää, että häntä palelee, jos parvekkeen ovi on auki, Jawa näytti kieltä ja sanoi "blääh". Veikkaan, että ensi yönä meillä on ovi auki ja "pomo" kääriytyy tiiviimmin peittoihin.


Toistaiseksi Jawa ei ole intoutunut leikkimään minun kanssa, mutta varmuuden vuoksi odottelin lelujen kanssa. Tuo sininen valas on Jawan oma ultraäänilelu, josta se tykkää kovasti. Mutta vaikka otin senkin, ei leikkiseuraa löytynyt. Täytyy tänään ottaa järeämmät aseet käyttöön.

Ei kommentteja: