tiistai 22. syyskuuta 2015

Kaikenlaisen lian, roskan ja joutavan poistoa


Tyypit oli käyneet pesulla ja kuivattelivat nyt auringossa.


Minä en saanut niiden kanssa yhtään leikkiä. Pitää kuulemma kuivua ensin. Sen jälkeen menevät vielä parsintaan. Pingu ja lunni ovat ehdottomia lemppareitani, joten vaikea oli jättää ne rauhaan. Toivottavasti saan ne pian takaisin. Epäilen kyllä, että se kestää. "Pomo" ei ole oikein iskussa nykyisin. Se vain haahuilee, eikä osaa tarttua toimeen.

Katselin lohduksi tuota koiranpentua, joka taivaalla istuskeli. Eipä senkään kanssa paljon voinut leikkiä. Se muuttui ykskaks ihan vain pilveksi. Outo tyyppi.

 "Pomo" on vielä eläkeviikolla, mutta menee ensi viikolla taas töihin. Se pääsee nyt eka kertaa elämässään yt-neuvotteluihin, kun yliopisto suunnittelee reippaita henkilöstövähennyksiä. Tosin "pomohan" jää muutenkin lähivuosina kokonaan eläkeläiseksi joten eipä sitä nuo neuvottelut omalta kohdaltaan paljon hetkauta, mutta työkamujen vuoksi on huolissaan.

4 kommenttia:

Ragnar kirjoitti...

Voi kun on hauskan näköisiä tyyppejä!

Párek kirjoitti...

Sulla on pilvet ja pehmot tosi hauskoja, Mûmak.
Palvelijattaren ystävätär, entinen työkaveri joutui juuri saneerauksen uhriksi. Keljua on se, että hän on 58 eikä siten pääse eläkeputkeen. Kyllä nyt julkisen sektorin porukkaa kuritetaan kovalla kädellä tehtäviin, työvuosiin ja ikään katsomatta ulos vain ja hyvästi.

Mûmak kirjoitti...

Ne on mukavia :)

Mûmak kirjoitti...

Juu, täälläkin on kuulemma nuorempien asenne, että pois vain kaikki "turhat". "Pomo" on varmaan yks turha.