perjantai 9. lokakuuta 2015

Eput pelastaa


Eppu pelasti eilisen iltalenkin, kun tuli viemään minut ihan rantaan asti. Oli "pomo" taas niin blääh, että olisi jäänyt tynkälenkiksi ilman seuraa. Onneksi "pomolla" on nyt ensi kesäksi kaksi lippua Eppujen 40-vuotiskeikalle, kun Henu ystävällisesti uhrautui lähtemään seuraksi. Ajatus konsertista kohentaa kovasti "pomon" mieltä ja parantaa siis minunkin oloa. Eli Eppu kuin Eppu on aina hyväksi.


Meitä ei meinannut millään saada samaan kuvaan, mutta kyllä sitä yritettiin.


Ongelmana oli kaikenlaiset houkutukset, joiden takia paikallaan poseeraaminen oli vähän hankalaa.


Houkutuksia oli tuolla Aulikin taskuissa. Ei me mitään saatu, mutta kyllähän sen koira haistaa, missä herkku luuraa. Aulikki sanoi, etti "pomo" saisi aina kuvata, koska ihmiset ei tykkää kuvaamisesta vaan haluavat olla rauhassa. Ei Aulikki puhunut tästä retkestä vaan yksistä bileistä, joihin "pomoa" on pyydetty ottamaan kamera mukaan ja huolehtimaan, että muistot tulee talteen. Varmuuden vuoksi "pomo" kuitenkin valitsi tänne mahdollisimman epäselvän kuvan, ettei Aulikkia ole niin helppo tunnistaa.


Mukava oli eilinen reissu ja hyvin nukuttiin sen jälkeen. "Pomokin" on lakannut yrittämästä valvoa iltaisin, joten mentiin nukkumaan erittäin hyvissä ajoin ja herättiin myös erittäin hyvissä ajoin. Nyt on perjantai ja viikonloppuna ehkä tulee jotain retkeilyä, kun ei meitä tarvitakaan lastenvahteina nyt.

3 kommenttia:

Ragnar kirjoitti...

Mitä retkeilyä viikonloppuna on tiedossa? Tuletteko tekin lunnikoirakävelylle Espooseen? Me mennään mamman ja iskän kanssa.

Mûmak kirjoitti...

No, mutta kiitos tiedosta. Eihän me noita olla edes ajateltu, mutta "pomo" nyt ilmoitti, että tullaan, jos vain jotenkin osataan sinne. Näytti aika monimutkaiselta nuo julkiset kulkuneuvot, mutta toivottavasti päästään. Olisikin kiva nähdä.

Ragnar kirjoitti...

Mammankin mielestä olisi ihan mahtis nähdä teidät. Mä en ole ihan varma asiasta, koska koirat on aika pelottavia...