torstai 15. lokakuuta 2015

Missä se ruska luuraa?


Sitä on meilläkin siirrytty kännykkäkuvaukseen, kun ei "pomo" jaksa töihin raahata tuota isoa kameraa. Onkohan tämä taantumista vai kehitystä. Tällaisia maisemia sieltä töistä kuulemma aamuisin näkyy. Tuskinpa iso kamera sen kummempia kuvia ottaisi kuitenkaan. 


"Pomo" kaipaa noita ruskan värejä niin kovasti, että minun on pakko poseerata jokaisen puskan juuressa, jotta saadaan tänne jotain väriä.


Joko saa mennä? Ai ei vai. Ei ne kuule ne kuvat siitä parene, otatpa sitten vaikka kuinka monta. Ihmisetkin ohikulkiessaan ihmettelee. 


No, hällä väliä. Voinhan minä tässä seisoskella loputtomiin. Ei tuolla tielläkään näytä ketään liikkuvan. Voitas pikkuhiljaa lähteä jatkamaan matkaa. Kait tästä saa palkkioksi pitemmän lenkin. Namuja ei taida taaskaan olla taskussa.


Käytiin me sitten ihan kunnon lenkilläkin, eikä tarvinnut enää poseerata. Väriä saatiin auringonlaskusta, jota piti kuvata, kun tuo aurinko siirtyy nyt kiihtyvällä vauhdilla kohti keskitalven pistettään. Ja illalla leikittiinkin. Minä nappasin pingun, jota "pomo" ei ole viitsinyt pesun jälkeen parsia kokoon. Se on odottanut ompelukoneen vieressä paikkausta. Minä katselin sitä aikani, mutta kun ei mitään edistystä tullut, nousin takajaloilleni ja nappasin sen itselleni. "Pomo" on sitten antanut minun pitää sen.

6 kommenttia:

Párek kirjoitti...

No kuule, minkä ruskan väreissä menettää sen sun hieno turkki korvaa hyvin! Ja tuo taivaskuva on taas vallan maukas, sanoo Palvelijatar.

Ragnar kirjoitti...

Hyvä maastoväri. Hienot ruskakuvat. Mamma on kironnu, kun ei tahdo ulkoota väriä löytyä... vaan onneksi se voi kuvata mua!

Anonyymi kirjoitti...

Onpa hyviä kuvia kännykällä! Pomollasi on hyvä kännykkä!
Siniliini

Mûmak kirjoitti...

Kiitos kehuista.

Mûmak kirjoitti...

Sinussa riittää kyllä kuvaamista.

Mûmak kirjoitti...

Ihanaa Siniliini, kun kävit. Nyt on vähän liioiteltu. Vain tuo eka, joka näyttää kyllä tämän postauksen parhaalta, on otettu kännyllä. Muut on ihan järkkärikamaa.