sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Jawan kanssa koirapuistossa


Jawa tuli meille yökylään ja heti päästiin puistoilemaan. Mentiin isojen puolelle, kun pienten puolen koirat haukkui meille ja niiden omistajat näytti siltä, ettei ne kaipaa meitä.


Jawalla on uudet hieno heijastavat valjaat. Tuollaiset minäkin todennäköisesti saan joululahjaksi


 Otettiin sitten valjaat pois, jotta on mukavampi juoksennella.


Oltiin aika pitkään puistossa. Kun lähdettiin, pikkupuolen koirat muuttivat isolle puolelle ja pari uutta. Jawasta se oli epistä. Jawa tykkäisi olla muiden koirien kanssa  mutta kun se innostuu haukkumaan, niin omistajat pelkäävät koiriensa puolesta vaikkei Jawa tee pienille mitään. Saatiin me siinä ohimennen kuonotella muutamia.Minulla on ollut vaikeita aikoja, kun tuuli on metelöinyt nurkissa. "Pomo" yritti vähän tukkia noita korvausilmaventtiilejä, joista puhuri puhaltaa, mutta ei se oikein onnistu. Pitäisi ruuvata ne ensin irti. Nehän on tietenkin "kiinni" -asennossa. Se ei vaikuta puhallukseen oikeastaan mitään. Hyvähän se on, että ilma kiertää, mutta rajansa kaikella. Tänä aamuna on sentään rauhallisempaa ja aurinkokin paistaa.

2 kommenttia:

Ragnar kirjoitti...

Mulla on heijastusliivi... se vaan on vielä liian iso. Aika iso tuo sinun kamusi ja kovin näyttää pörröiseltä. Maistuukohan sen karvat hyvältä?

Mûmak kirjoitti...

"Pomolla" on joku antipatia koirien pukemiseen, joten minulla ei ole liiviä. Jotain heijastinhärpäkkeitä on joskus ollut ja vanhatkin valjaat heijastavat sen verran, että pärjätään.
Jawa on tosi karvainen. En ole maistanut niitä karvoja, mutta "pomon" mielestä eivät ole herkullisia.