torstai 26. marraskuuta 2015

Parvekenäkymä


Tällaista möklöttämistä tahtoo olla elämäni nykyisin. "Pomo" on päivät töissä. Aamulenkillä on pimeä, iltalenkillä on pimeä. Harvoin tavataan ketään kamuja edes ohimennen, kun on taas niin oudot lenkkiajat. Yritän iltaisin leikittää "pomoa", mutta sen pitää kuulemma neuloa koko ajan. Neuloisi siellä töissä, missä päivät viettää ja leikkisi iltaisin minun kanssa kuten kunnon omistajan kuuluu. Sentään yös nukkuu kotona, eikä juokse kylillä.


Valokuvia tietenkin otetaan aina kun muistetaan. "Pomo" suunnittelee menevänsä joillekin kursseille ja jopa perustavansa kuvausharjoituksille oman blogin, jottei tartte tänne minun blogiin kaikkea joutavaa laittaa. Tällaista näkymää parvekkeelta on iltaisin paitsi että yllättäin näyttääkin kuvassa kauniimmalta kuin oikeasti. Yökuvaus käsivaralla -toiminto saa maailman näyttämään tältä. Huomatkaa tuo Mörkö, joka on piiloutunut teiden risteykseen. Sitäkään ei  näy muualla kuin kuvassa. Siinä on ihan jotain muuta silloin, kun katsotaan suoraan.

2 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Hieno yönäkymä! Jännä on tuo mörkökin. Missähän se päivisin luuraa? Ei meidän käsivarayökuvauksella noin hienoja kuvia saa, mutta eipä meillä ole noin hienoja näkymiäkään.

Mûmak kirjoitti...

Mörkö ei näy myöskään illalla paljaalla silmällä. Se tulee näkyviin vain kameran kautta eli se on selvästi jotain outoa materiaa koko mörkö.