tiistai 19. heinäkuuta 2016

Kävin tohtorilla


Ja kaikki oli hyvin. Pyllyä taas ronkittiin, mutta patti on kadonnut ja rauhaset tyhjät eli antibiootti puri.  Ostettiin maitohappojauhetta, jottei pöpöt pääse pesiytymään suolistoon ja sitä kautta perärauhasiin. Kokeilen myös pellavansiemnrouhetta kuitulisänä, jotta kakka olisi tiukempaa ja puristaisi paremmin nuo rauhaset tyhjiksi. Mutta tyytyväinen olen, että ei ollut pahempaa. Ja "pomo" se vasta onkin tyytyväinen. "Pomo" ihmetteli, kun ihan innolla kipitin eläinlääkäriin. Siellä oli viimeksi niitä juoksutyttöjä ja muutenkin siellä haisee jännälle joka paikassa. Paljon on hyviä jälkiä kaikkialla. Ja siellä saa namujakin. Sillä pöydällä en kyllä tykkää olla, mutta muuten on hyvä paikka. "Pomo" meni sitten takaisin töihin ja minä jäin odottelemaan. Viikon päästä on "pomon" vika päivä. Silloin se luovuttaa avaimensa ja sulkee työpaikan oven lopullisesti. On sitä mieltä, ettei enää ikinä sinne mene.

4 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Hienoa, että olet kunnossa ja patti kadonnut! Oho, vai on Pomolla aamut niin vähissä ennen vapauteen siirtymistä. Palvelijatar ei edes harkinnut ottavansa keikkahommia eläköitymisen jälkeen. Eikä ole hetkeäkään kaivannut töihin, vaikka Sillä oli ihan hyvät olot ja kivat pomot. Sanoo, että aikansa kutakin, nyt keskitytään vain olemaan niin vapaa kaikista "täytyy ja pitää" -jutuista kuin mahdollista.

Mûmak kirjoitti...

Juu, sitä vapautta täällä meilläkin odotetaan. Tosin on yksi "täytyy ja pitää" eli se meidän yhteinen retki.

Ragnar kirjoitti...

Me näitä teidän juttuja ollaan mamman kännykällä käyty lukemassa, mutta ei se pirulainenlaite antanut meidän kommentoida. Hienoa, että peppu on kunnossa!

Mûmak kirjoitti...

ne puhelimet on sellaisia...