perjantai 15. heinäkuuta 2016

Nyt on kuviakin


 Nämä piti olla jo eilen eli on tässä joskus käyty ihan metsälenkilläkin eli "pomo" on kävelykykyinen.


Minä sitten käytin tilaisuutta hyväkseni ja söin vähän heinää. En oksentanut toisin kuin Jawa, joka söi eilen heinää ja sitten oksensi yöllä kaiken heinän sellaisena pöllömäisenä oksennuspallona. "Pomo" syöksyi sängystä pelastamaan norsumattoaan ja saikin Jawan tönäistyksi eteisen puolelle. Siihen mattoon ei kyllä jäänyt mitään jälkeä. Oli niin siisti pallo.


Jawa on siis meillä nyt pari päivää, kun sen perhe meni johonkin.


Minusta on mukavaa, että Jawa tuli. Ei ole niin tylsää kuin yksin olisi.


Jawa on ruvennut kasvattamaan turkkia takaisin noiden leikkausten jälkeen.


Sanoi, ettei ole reilua viedä toisen turkkia noin vain. Onneksi se kasvaa kyllä äkkiä. Nyt on jo sen verran, että vaikka aurinko paistaisi, ei nahka pala. Tosin nythän sataa. Onneksi ei sentään vielä aamulenkin aikaan satanut.

 
Eikä tuota kaljua näy edestä päin. Jawan perhe sanoi, ettei Jawa ole enää niin innostunut tytöistä ja hajuista kuin ennen, mutta kyllä me tarkkaan tutkittiin kaikki puskat. Lenkit eteni aika hitaasti, kun Jawa ei ole aikoihin päässyt tänne nuuskimaan. Piti jokainen heinänkorsi tutkia tarkkaan. Mutta kun vastaan tuli pari juoksutyttöä, joita päästiin kuonottelemaan, sanoi "pomo" että hyvä kun Jawa ei ole sellainen sekopää kuin minä. Minulla on nyt ruvennut hormonit hyrräämään ihan kybällä koko ajan. 

6 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Sulla onkin nyt kivaa, kun on kaveri kylässä. Mulla oli villi päivä eilen pikkueukon kanssa. Ensimmäisen kerran ei ehditty ottaa kuviakaan.
Ei ole ihan varmaa tuleeko Ebba tänäänkin ja huomenna. Itse ainakin kovasti olisi tulossa.

Ragnar kirjoitti...

Mamma sanoi, että seuraavalla kerralla, kun mennään reissuun, minä saan jäädä hoitoon. Minusta se on hyvä! Ei enää autoilua. Jawa on kyllä kivan näköinen kaveri. Vähän kyllä pelottava. Niin isokin. Kivaa, kun sinulla on kaveri! Minä vain joudun kauhukammiossa ressaamaan.

Mûmak kirjoitti...

Onpas teillä ollutkin hulinaa, jos ei edes kuvia ole. Kiva kun Ebba viihtyy teillä.

Mûmak kirjoitti...

Minä en halua jäädä koskaan hoitoon vaikka on hyvä, tuttu hoitopaikka. Mieluummin reissaan mukana.

Ragnar kirjoitti...

Minä olen ollut hoidossa vain kerran, mutta se oli kyllä erikivaa! Sain herkkuja ja rapsutuksia ja olin huomion keskipisteenä.

Mûmak kirjoitti...

Minä inhoan olla "pomosta" erossa.