torstai 7. heinäkuuta 2016

Vilakkaa ja märkää


Yritin aamulla peräti livahtaa "pomon" mukaan töihin, mutta ei siitä mitään tullut.


Aika tavalla siellä taas satoikin sekä aamulla että eilen. Talot näköjään kasvavat hyvin sateella.


"Pomolle" tuli postissa joku esite, että nyt tulisi just sille sopivia taloja tuonne naapurilähiöön, sellaisia palveluasuntoja, jotka sopivat vanhalla mummolle. Mummo oli mummojen tapaan sitä mieltä, ettei hän ikinä kotoaan mihinkään muuta.
Oli tässä yhtenä iltana Ellekin vähän aikaa minun ilonani. Tosin se leikki aika paljon tuolla "pomon" nukkekodilla. Niihin lenkkeihin minulla ei ole asiaa.


Petasin siis sänkyä uuteen uskoon. "Pomo" ei minun petaamisista ole innoissaan. Lisäksi se uhkaili, että saan nukkua omassa sängyssäni. On saanut jotain puremia käteensä ja syyttää, että minä olen kuskannut kotiin jotain lintukirppuja tai muuta. 


Tosiasiassahan se on hirveän huolissaan ellen minä illalla tule heti sänkyyn nukkumaan. Huutelee aina minua ja jos en tule, niin tulee katsomaan, että mikä on hätänä. Joten taidan jatkossakin tarjota verenimijöille välillä ilmaiskyytiä.

2 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Palvelijatar taitaa olla jo yli-ikäinen palvelutaloon, sille kun ei ole mitään esitteitä postitettu. Sanoo, että hänet kärrätään täältä aikanaan ongelmajätelaitokselle jätesäkissä. Minä vähän epäilen kelvanneeko Se sinnekään. En ole huolissani, Ebba on luvannut ottaa minut heille.

Mûmak kirjoitti...

Kiva, että sinun tulevaisuutesi on järjestyksessä. Minua ei kukaan ole luvannut ottaa.