maanantai 18. heinäkuuta 2016

Viimeisiä hetkiä?


Eilen käytiin vaihteeksi koirapuistossa.


Pusikoissa on kiva rymytä.


Minulla on ollut nyt kahtena päivänä pieni punkki etujalan valkoisella osuudella, josta "pomo" on sen poiminut pois. 


"Pomo" siitä innostui pitämään minulle saarnaa, etten saa kantaa punkkeja kotiin, kun nukutaan samassa sängyssä, eikä "pomoon" ole laitettu punkkiestoa kuten minuun. Koirapuistossa nähtiin koiranomistaja,  jolla oli kuulemma ollut borrelioosi. Oli ensin saanut väärän diagnoosin eli allergiaa oli epäilty. Lopulta oli saanut lääkkeet ja toivoi nyt, että tauti on mennyt jättämättä jälkiä.


Jawassa ei ole näkynyt punkkeja, mutta miten niitä tuosta karvapörröstä edes huomaisi.


Koirapuistoon siis tuli muitakin, mutta me ei voitu olla pitkään, kun se uros pyrki koko ajan astumaan minua. Minä en tykkää sellaisesta, mutta en myöskään rupea haastamaan riitaa. "Pomo" sitten pelasti minut moiselta riiviöltä. Jawaa se ei pyrkinyt yhtään alistamaan vaikka Jawa olisi sen kanssa leikkinyt mielellään. Kotona olikin sitten kiva rentoutua kaiken kokemisen jälkeen.Jawakin rentoutui


Vaikka aika usein se nukkuu pöydän alla. Nyt ilmeisesti ei enää kauan meillä nuku. Thomas lienee jo tullut Suomeen ja hakee Jawan tänään kotiin. Ensi viikon lopulla minä saatan mennä sitten Jawalle vuorostani.

4 kommenttia:

Ragnar kirjoitti...

Mamma on kuullut, että borrelia on siitä ikävä, ettei sitä saa kokonaan pois elimistöstä, vaan se bakteeri piiloutuu sinne ja voi aiheuttaa uudelleen ongelmia. Siksi mamma sanoo kammoavansa punkkeja. Jotain itsensäpelotteludokkareita se on joskus aiheesta katsonut. Minussa on ollut kumman vähän punkkeja, kuulemma. Mutta tuo teidän koirapuisto näyttääkin kyllä siltä, että siellä niitä on. Täällä meidän mökillä ei ole pitkää heinää, eikä ole kotonakaan hirveästi.

Párek kirjoitti...

IIIK, sanoi Palvelijatar lukiessaan punkeista ja niiden levittämästä borresta. Se on superkammoinen, suorastaan hysteerinen punkkien suhteen, käärmeet ja ampparit kuuluu samaan pelottavaan jengiin. Mutta käärmeet sentään pysyttelevät etäällä, kun tömistelee tai huiskii maastoa kepillä. Punkit viis veisaavat moisesta käyttäytymisestä.
Olette hauskat kaverukset Jawan kanssa. Komeita poikia molemmat.

Mûmak kirjoitti...

Ei minussakaan ole aiemmin ollut, mutta nyt ihan viime päivinä. "Pomo" ajatteli, että uusi innokas sukupolvi punkkeja on liikkeellä. Tai ehkä se ei ole aiemmin niitä nähnyt.

Mûmak kirjoitti...

Punkit on silleen jänniä, että oireet voi tulla vasta vuosien päästä. Käärmeet taas voi tappaa heti. Mutta koetetaan pysytellä erossa kaikista.