torstai 14. heinäkuuta 2016

Väliaikatietoja

Piti täällä olla kuviakin, mutta eipä näköjään ole. "Pomon" kotikone pätkii nykyisin tosi pahasti. Nyt ei näköjään suostu edes kuvia siirtämään. Eikä ole edes mitään kymppiä sinne laitettu. Mutta voihan sitä uutisia kertoa ilman kuviakin. Eikä näistä uutisista kyllä mitään kuvia edes ole, eikä varmaan kaivatakaan. On nimittäin pyllyäni ronkittu viime aikoina. Ensin Henu ja Thomas puristelivat perärauhasiani. Ei kivaa. Mutta sitten piti vielä mennä eläinlääkäriin ja se oli kamalaa. Henu ja Thomas olivat helläkätisiä, mutta tohtoritäti puristeli niin, että veri lensi ja meinasin "pomoakin" purra siinä hätäpäissäni. Ei saanut tohtorikaan sitä pattia tyhjäksi, joten se lieneekin sitten jotain muuta kuin perärauhanen. Sainpa siis viikon antibioottikuurin ja ensi viikolla menen uudestaan. Pitäkää peukkuja, että se patti on kadonnut.

6 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Ilman muuta täällä on peukut pystyssä, että patti katoaa ja kaikki kiusat sen mukana. Ihan varmasti on kipeä juttu, eikä ole ihme, jos tekee mieli puraista kaikkia käsiä,jotka änkeytyy puristelemaan!

Jawa kirjoitti...

Ihminen sanoi että he voivat katsoa jotain sopivaa konetta jos saavat jonkin hintakaton ja vähän tietoa siitä, mitä koneella pitäisi pystyä tekemään.

Mûmak kirjoitti...

Kiitos. On se väärin. Ihmiset kieltää minua työntämästä nenää tyttöjen pyllyyn, mutta työntävät sitten itse sormensa minun pyllyyn.

Mûmak kirjoitti...

Kiitä ihmisiä. "Pomo" sanoi, että hän palaa asiaan.

Ragnar kirjoitti...

Minä tykkään työntää kuonoa tyttöjen pyllyyn ja poikienkin pyllyyn. Mutta en tykännyt, kun keväällä eläinlääkäri laittoi kuumemittarin minun pyllyyn. Mamma jäi pohtimaan, onko anaalirauhastulehdus yleinen vaiva lunniksilla. Minä en tiedä kyllä, mikä se edes on.

Mûmak kirjoitti...

Ei kait se yleinen ole. Ei "pomon" ekalla lunnilla ollut ongelmia.