tiistai 5. heinäkuuta 2016

Terveyskeskus


"Pomo" kävi eilen terveyskeskuksessa monien vuosien jälkeen. On työterveys sen hoitanut tähän asti, mutta nyt ajatteli, että tulevaisuutta silmälläpitäen olisi syytä tutustua tuohon julkiseenkin. On ollut aivan intopiukeena, kun oli niin ystävällistä, hyvää ja asiantuntevaa palvelua saanut. Sai jopa ajan fysioterapeutille, kun on kuulemma nyt tärkeää jumppauttaa nilkan lihaksia, jottei toiste nyrjähtele. Nilkassa ei ollut mikään poikki, mutta venähdykset kuulemma kestää tosi pitkään parantua. Nyt sitten jumpataan, mutta saadaan kuulemma kävelläkin ihan kohtuullisesti, ei ehkä heti kymmenen kilometrin lenkkejä, mutta peruslenkkeilyä kuitenkin. Tosin meidän lenkit on kyllä yleensä aika pitkiä... siis silloin, kun oikeasti lenkkeillään. Mutta siis hengissä, kuten Jawakin, jonka patit patologiomistajansa diagnosoi vaarattomiksi kasvaimiksi eli ei etäpesäkkeitä tai muuta pelottavaa.


Pelottavaa on mustalta taivaalta kuuluvat jyrähdykset, joita tänäänkin on ollut. 


On tuolla taivaanrannassa vähän kuitenkin valoa. Josko ne jyrinät haihtuisi.


Ragnar on tytöistä innostunut ja hänen kotiväkensä ei sitä kuulemma oikein ymmärrä. Minä ymmärrän. Täällä tytöt taas levittelevät hajujansa kaikkialle niin, että pää on ihan sekaisin ja pitäisi vain juosta äkkiä oikeaan kohtaan. Meillä hissikin haisee ja sen lattian haluaisin nuolla puhtaaksi joka kerta. "Pomo" kyllä moista vastustelee, mutta ei sitä poikakoira pelkällä pehmolelulla pärjää. Tarvitaan oikeaa elämääkin.

3 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Hienoa, että Jawalla on kaikki hyvin ja Pomokin on saanut itsensä terveyskeskukseen. Palvelijatar ei ole vieläkään solminut tuttavuutta terveyskeskuksen kanssa, vaikka suunnitelmissa on ollut jo pitkään.
Huomenna saadaan pikkueukko tänne päiväksi. Pitää tänään keräillä vähän voimia ettei ihan heti hyydy siinä vauhdissa.

Mûmak kirjoitti...

Kiva, että olet saanut leikkiseuraa. Meillä ainakin tuon "pomon" kanssa leikkiminen on aika toivotanta. Ei se osaa.

Ragnar kirjoitti...

Hyvä! Olen samaa mieltä. Pehmoleluilla leikitään. Tyttöjä rakastetaan. Hyvä, että pomon nilkka on tarkastettu.