keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Se on vahtikoiran osa




Sain eilen hienon cd:n. Suosittelen. Hankkikaa!

Ja nyt Mûmak vie puheenvuoron taas:


"Pomo" tuli yöllä myöhään kotiin, joten nukuttiin pitkään. Heräsin, kun ulkoa alkoi kuulua puhetta. Ikkuna oli raollaan ja ykskaks siellä ikkunan takana oli mies. Pakkohan se oli haukkua ja kunnolla. "Pomo" siinä rauhoitteli, että "hiljaa, hiljaa, niillä on oikeus olla siellä". Siis miehiä seinällä ikkunan takana kahdeksannessa kerroksessa! Ei se kyllä ole mitenkään normaalia. Mies taisi vähän pelästyä, kun meni näkymättömiin. Totesi vielä mennessään "sinähän olet hurja". Olen minä. Kannattaa vähän varoa.


Juoksin parvekkeelle tutkimaan tilannetta. Kolinaa kuului, mutta mitään ei näkynyt


kunnes ihan nenän edessä, joku ruuvasi jotain tukea irti. Romahtaako nyt koko parveke?


Ei nyt sentään. Sehän oli vain tuttu remonttimies. Purkavat noita rakennustelineitä pois. Menin nukkumaan. Antaa niiden rauhassa kolistella. Tutut tyypit ei pelota,joten tauhallisesti jatkoin päivää. "Pomo" sen sijaan säntäili. Kaiveli laatikoita, pukeutui, sanoi "heiheiolekiltisti" ja meni tiehensä, palasi muutaman minuutin päästä, kaiveli laatikoita, sanoi "heiheiolekiltisti" ja meni tiehensä, palasi muutaman minuutin päästä, kaiveli laatikoita, sanoi "heiheiolekiltisti" ja meni tiehensä, palasi muutaman minuutin päästä, laittoi minulle pannan ja mentiin yhdessä ulos.


Ulkona oli kovin kesäistä ja lämmintä, joten me suunnistettiin metsäpoluille


ja pidettiin tiheään juomataukoja.


Ketään muita ei metsässä ollut liikkeellä, joten minä sain olla irtikin välillä. Tämä hassu rakennelma keskellä tietä lienee pyöräilijöiden rakentama harjoitteluhyppyri. Ei me muutakaan selitystä keksitty.


Pari tuntia käveltiin ja sen jälkeen taas uni maistui. "Pomo" tosin lähti taas iltaa kuluttamaan muussa seurassa.

Niin, minä yritin aamulla lähteä fillaroimaan, mutten saanut lukkoa auki, joten oli pakko mennä vain koiralenkille.


Illalla menin ensin tietenkin terassille, kun näitä kauniita kesäiltoja kerran on tarjolla. Oltiin sovittu, että mennään Kaisaniemen puistoon muistelemaan nuoruutta.


Ei ollut ostettu lippuja, joten hengailtiin vain aiden ulkopuolella, jossa oli paljon muitakin.


Hyvä keikka, kaunista laulua ja mukavia muistoja. Kiitos esiintyjille ja seuralle.


Meidän kerroksesta on nyt telineet poissa, joten auringonlaskujakin pääsee kuvaamaan.

Ei kommentteja: