sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Lepopäivä


Yöllä se alkoi ja koko päivän jatkui, vesisade. Eipä ollut paljon katseltavaa ulkonakaan. Kuka siellä viitsisi turhaan kuljeskella kastumassa. Joku kaunis koira kyllä tuijotti vastaan.


Välillä sade yltyi niin kovaksi, että pelkäsin taivaan tippuvan niskaan. Menin "pomon" tuolin alle suojaan. Ajattelin, että kyllä "pomo" pitää taivaan paikallaan.


Onneksi päivän mittaan ropina rauhoittui ja pääsin harrastamaan lempijuttuani eli rentoutumista. "Pomo" ähelsi kotijumppansa läpi ja plarasi sitten valokuviaan koko päivän niitä pieniä koiranomistajalle pakollisia lenkkipyrähdyksiä lukuunottamatta. 

Ja "pomo" haluaa sanoa, että harmi, kun Pete Parkkonen on ruvennut stressaamaan tanssimisesta. Hyvinhän se nyt tanssi, mutta stressaa.

2 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Aika tynkälenkkejä mekin tehtiin tänään ja Palvelijatar on enempi vain aikonut ja suunnitellut, mutta tekemisen asteelle ei oikein ole päässyt. Reseptejä on tutkinut ja haaveillut kiertoilmauunista. Mitähän Se sillä luulee tekevänsä? Kyllä nuo naisihmiset ovat outoa sakkia.

Palvelijatar muuten myös huomasi, että Pete Parkkoselle on nyt kasaantunut paineita, kun on tajunnut mahdollisuutensa voittaa koko kisan. Ei ole helppoa olla paras.

Mûmak kirjoitti...

Haaveet on hyväksi, vaikka sitten uunista.