perjantai 31. lokakuuta 2014

Perjantai, perjantai, perjantai!!!

  
Tarkoittaakohan perjantai sitä, että "pomo" olisi enemmän kotona päivisin? Sillä on nyt työviikot ja tuollaista maisemaa katselee päivät. Minulla on tässä ollut muutama vähän vaikea päivä "pomon" töiden takia. On nimittäin tuullut ja myrskynnyt niin, että minua kyllä on pelottanut ihan kunnolla. Parina aamuna livahdin porraskäytävään, kun "pomo" oli lähdössä töihin ja yritti hylätä minut kotiin. Sai se sitten kuitenkin houkuteltua minua takaisin sisälle ja meni töihin. Mutta minulla oli stressaavaa, kun yötä päivää ulvoi, kolisi ja huusi. Yhtenä yönä tuli niin huono olo, että oli pakko oksentaa muutaman kerran. Onneksi nyt on tyynempää. Aamulla oli kiva jääkerros maassa. Jäinen nurmikko on hieno paikka piehtaroinnille. "Pomo" kyllä kulki kuin puujaloilla, sillä asvaltti oli paikoittain mustan jään peitossa ja "pomolla" jalassa merrellit, joiden pohjarakenne ei ole luotu tuollaisiin olosuhteisiin. "Pomo" suunnitteli kuomien esiinkaivamista. Ne vanhat, reikäiset voisivat olla nyt hyvät aamulenkkikengät. 

Eipä ole "pomo" hirveän aikaisin kotiin tullut myrskyistä huolimatta. Se on käynyt jossain kuntoilemassa. On sentään tehnyt vähän lyhempää työpäivää, etten minä iltamyöhällä ole joutunut yksin pelkäämään. Olisi kyllä ollut ihan asiallista, että olisi pysynyt kokonaan kotona tai edes tullut suoraan töistä ilman sivuhyppyjä, mutta se kuvittelee, että sen on kuntouduttava, jotta jaksaisi lenkkeillä minun kanssa. Se on myönnettävä tuosta kuntoilusta, että pitkiä lenkkejä on tehty. Siitä minä tykkään.


Eilen oli pitkästä aikaa kaunis auringonlasku ja otettiin jopa kuvia. Kuvienottaminen on ollut vähän tauolla, kun "pomo" on tehnyt ifoloreja. Silloin se aina huomaa, että kuvia on ihan liikaa, eikä enää olisi mitään tarvista ottaa lisää. Mutta muutaman päivän päästä se taas antaa periksi ja ottaa muutaman kuvan. Sen jälkeen asia taas repeää mahdottomaksi, kunnes on aika tehdä uusi kirja. Tämähän tarkoittaa, ettei ihan jokaista minunkaan päivää enää nykyisin dokumentoida.


Olihan se kaunista eli ihan kuvanarvoista, tuo eilisiltianen, ainakin "pomon" mielestä. Oli minustakin kiva taas istuskella parvekkeella seuraamassa elämää. Minä kyllä enemmän nautin siitä hiljaisuudesta kuin noista väreistä. Nehän väittää, ettei koirat edes näe värejä. Minä en voi siitä mitään sanoa, sillä väri sanana ei kuulu sanavarastooni.

 
Yllättäin tuonne oli ilmaantunut kommenttivarmennus, vaikkei me sellaista ole laitettu. Äsken, kun kävin vastaamassa Párekin kommenttiin, minulta vaadittiin varmennus. Outoa! Pitää mennä testaamaan. Asetuksissa ei ollut mitään varmennusvaatimusta. Kuka ihme voi säädellä meidän blogia meiltä lupaa kysymättä? Me ei tästä tykätä!

6 kommenttia:

Mûmak kirjoitti...

Nyt kokeillaan. saako täällä kommentoida.

pirjoanneli kirjoitti...

Ja nyt tällainen versio, josko tätä saisi kommentoida.

Párek pakisee kirjoitti...

Me ollaan ihan äimänkäkenä, miten sellainen kommentinvarmennus voi itsestään mennä päälle? Ei me sellaista haluta omaan blogiin. Ollaan kyllä huomattu joidenkin kamujen blogeissa sellainen nykyisin, mutta luultiin niiden itse sen halunneen.

Mûmak kirjoitti...

Ehkä se on ohimenevä ilmiö

Párek pakisee kirjoitti...

Tämä on Bloggerille tarkoitettu teksi: Toivottavasti bloggeri ymmärtää tarkentaa oikeuksiaan. Keskittyisi vain virusten torjuntaan. Ei me haluta tulkita hämäränumeroita ennen kommentin lähettämistä! Luvataan tässä ja nyt ymmärtää muista vihjeistä, jos kommenttimme ei miellytä bloggeria tai vastaanottajaa. Ellei ymmärretä, meille saa sen kertoa suoraan.
Ja tämä on Mûmakille ja Pomolle: Teidän blogissa ei ollut sitä ärsyttävää varmistuspakkoa. Osaatte kirjoittaa oikeanlaista bloggerinkin mieleistä tekstiä. Emme ole yllättyneitä, hauskaa teidän juttuja on seurata!

Mûmak kirjoitti...

Ilmeisesti varmennus vaaditaan anonyymeiltä, mutta ^nimellä saa kommentoida ilman varmennusta.