perjantai 24. lokakuuta 2014

Reissupäivä


Aamu alkoi ihan omanlaisesti. "Pomo" oli laittanut kellon soimaan, jotta ehtii pyykkituvalle. Sammutti kellon ja jatkoi nukkumista. Heräsi se kuitenkin ajoissa. Avasi silmänsä ja totesi, että auringonnousussa on väriä.


Taivas vaihtoi väriä ennenkuin lenkille päästiin.


Iltataivasta sitten kuvattiin naapurikaupungin puolella. Käytiin vierailulla ystävän luona.


Aamulenkki hoidettiin ihan näissä kotimaisemissa.


Pyykinpesun jälkeen lähdettiin sitten matkaan bussilla ja junalla. Tämä kuva on kyllä kotimatkalta, mutta sama juttuhan se oli eli juna ja bussi. On se hyvä, että nykyisin tuo matkailu sujuu minulta ilman sen kummempaa stressiä. Epäilen nimittäin, että tätä matkailua riittää.


Kyläpaikassa käyttäydyin hyvin arvokkaasti.


Olo oli kotoisa ja rento.


Kyllä minä toki seurustelin isäntäväen kanssa. Sehän kuuluu käytöstapoihin. Jos isäntä haluaa leikkiä, vieraan velvollisuus on olla mukana täysin voimin.


Ai, että missäkö olin. Tässäpä teille pieni vihje.


Junamatkan jälkeen piti odottaa bussia, joten tietenkin lenkkeiltiin lähiympäristössä. Malmilla oli suihkulähde osittain jäässä. Jännää!

Kaiken reissaamisen jälkeen tehtiin vielä kolmen kilometrin lenkki kotikonnuilla. Eikä sekään riittänyt. Mentiin koirapuistoon. Siellä oli Roosa ja Romeo, tosi mukavia tyypejä kuten omistajansakin. Sanoisinko, että nyt uni maistuu. Hiukan tuo nurkissa ulvova tuuli hermostuttaa, mutta vain hiukan.

2 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Hienoja taivaskuvia. Sinä olet ollut reissussa. Juna on minulta vielä kokematta, ja lentokone. Juna ei varmaan paljoa metrosta eroa, onhan metrokin juna, vai mitä?
Minäkin olin tänään koirapuistossa. Ei hassumpaa, vaikka kaveri olikin vain hetken ja aita välissä.

Mûmak kirjoitti...

Juna on metroakin kivempi minusta. Mutta kaikki käy
"Pomo" kiittää kehuista.