torstai 16. lokakuuta 2014

Lumihiutaleita hiljalleen


Mikä tuolla on? Lumihiutale! Jessss! Kinoksiin piehtaroimaan!


Vuodenajat on hieno juttu! Me tykätään. Tänään oli kyllä lähinnä kaunis syyspäivä. Remonttimiehet tuolla meidän entisen talon katolla ilmeisesti paikkaa sitä uutta kattoa, jonka tekivät joku aika sitten. Kova pauke kuuluu, mutta minähän pelkään vain tuntemattomia ääni, joten ei huolta.

"Pomo" on mummoillut, siivonnut ja Ifoloroinut, joten en ole päässyt tänne päivittämään kuulumisia. Tänään "pomo" siivoilun lisäksi tapasi PTn. Sen kunniaksi se viettää mässäjäisiä ennen uutta elämää, jätskiä ja punaviiniä. Kuvittelee, että pelkästään persoonatreenaajan kanssa allekirjoitettu sopimus nostaa kuntoa. Ilmeisen fiksu persoona se oli kuitenkin ollut. Oli sanonut, että koiralle enemmän liikuntaa.

2 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Ilmeisen fiksu PT, kun heti osaa antaa oikeat ohjeet: koiralle enemmän liikuntaa. Hyvä se on Pomonkin ensin tankata ja hankkia jotain poissulatettavaa, ennen kuin alkaa tositoimiin sen PT:n kanssa. Romu-Palvelijatar ei kohta pysty nostamaan käsiäänkään kiljumatta. Valittaa viiltävää kipua heti, kun esim takkia pukee ylleen. Alkaako Se nyt tosissaan hajota?

Mûmak kirjoitti...

"Pomo" on tankannut kotitarpeiksi ja enemmänkin.Pitäisikö sinun viedä Palvelijatar tohtorille. Ilmat kylmenee. Takkia tarvitaan.