torstai 21. tammikuuta 2016

Nyt on aika kylmää


Olihan tässä välillä enemmän miinusasteita, mutta nyt on jotenkin raaempi ilma. Illalla, kun tultiin mummoilemasta, melkein jalkoja paleli. Juoksin sitten  melko vauhdikkaasti eteenpäin, joten hyvin selvisin. On tässä tullut jokunen villasukkajalkainen koira vastaan, mutta "pomo" sanoi, että hän ehkä käy kysymässä kaupasta jotain tassuvoidetta vaikka helposit voisi neuloa minullekin sukat, kun kerran kaikille muillekin neuloo. Tosin en ole ollenkaan vakuuttunut, haluanko villasukat tassuihin.


On nyt sitten ollut kauniita aurinkopäiviä, mutta "pomohan" on töissä, joten ei paljon päiväsaikaa ulkona palloilla. Ihan jännää on nuo iltataivaatkin. Tuo isompi savu lienee lunta, jota tykitetään koko ajan nyt, kun on kylmää. 


Töistä puheenollen, "pomo" olit tehnyt töihin itselleen ruudukon niistä viikoista, jotka vielä pitäisi töissä olla. Ruksaa siitä kuulemma sitten perjantain aina yhden viikon yli. Nyt on kuulemma jäljellä 40 viikkoa, joista toki osa on lomaa. Minusta se tuntuu aika pitkältä ajalta. Olen sitä mieltä, että "pomon" kuuluisi olla aina kotona minun käytettävissä. "Pomo" väittää, että töissä on käytävä, jotta koiranruokaa voidaan ostaa. En ymmärrä. Henuhan noita pusseja tänne raahaa.


Mutta eihän tässä auta koiran muuta kuin sopeutua.

4 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Palvelijatar muistelee viimeisiä aikojaan työelämässä. Sillä oli työhuoneessaan lattiasta kattoon pyöreä pilari jonka ympärille Se oli teipannut suurennetun kopion kalenterista. Siitä Se punaisella tussilla innoissaan ruksasi kuluneet viikot. Kaikki vierailijat näkivät selvästi montako viikkoa Sillä vielä oli töitä. Se sanoo, että viimeiset neljä viikkoa tuntuivat tooosi pitkiltä. Nythän sitä laitosta ei enää ole olemassakaan. Se on nykyisin LUKE.

Párekin Palvelijatar kirjoitti...

Tuosta alimmasta kuvasta tulisi tosi hyvä postimerkki!

pirjoanneli kirjoitti...

Niin sitä kaikki muuttuu. Meilläkin on täällä varsinainen mylläys käynnissä. Olen tosi tyytyväinen, kun pääsen pois.
Tuossa alimmassa kuvassa toinen silmä on jotenkin outo, luomi roikkuu. Mutta jostain kuvasta pitää tehdä postimerkkejä ja varmaan niitä korttejakin.

Ragnar kirjoitti...

Mullekin on mietitty töppösiä, mutta mamman kokemuksen mukaan ne ei pysy jalassa. Ja oottehan te kuitenkin voiton puolella noissa viikoissa.